Annonce:
Annonce:

Hunden 'Kenzo' blev hyldet

Den to-årige hund Kenzo blev hyldet med klapsalver efter gallapremieren på efterårets store familiefilm 'Storm', hvor den har hovedrollen som hunden Storm

Den to-årige hund Kenzo var dagens store stjerne i Imperial Biografen under gallapremieren på familiefilmen 'Storm'. I rød skjorte i baggrunden ses den 12-årige Marcus Rønnow, der spiller Freddie.(Foto: Hammer PR)
Den to-årige hund Kenzo var dagens store stjerne i Imperial Biografen under gallapremieren på familiefilmen 'Storm'. I rød skjorte i baggrunden ses den 12-årige Marcus Rønnow, der spiller Freddie.(Foto: Hammer PR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det hører til sjældenhederne, at en hund tiltrækker sig den største opmærksomhed ved en gallapremiere på en film. Men det skete altså søndag formiddag, hvor den 2-årige hund Kenzo blev mødt med rungende klapsalver fra ca. 1000 børn og voksne efter gallapremieren på efterårets store familiefilm 'Storm' i Imperial Biografen i København.

Danmarks kommende mest kendte hund Kenzo tog al postyret med sindig ro og luntede logrende med halen op på scenen i Imperial Biografen sammen med sin hundetræner Anette Røpke og tog imod folkets hyldest. Og det var velfortjent. I rollen som 'Storm' løber Kenzo nemlig helvedes stærkt og giver baghjul til de ellers lynhurtige greyhound-hunde i filmens mange hundevæddeløb.

Annonce:

Et vaskeægte gadekryds
Kenzo er i øvrigt et gadekryds - en såkaldt Borderbasse, der er resultatet af et møde mellem en Bordercollie og en fransk Basset Fauve de Bretagne. Kenzo elsker al slags mad og er super lærenem. Til daglig er han servicehund og hjælper sin ejer med alle dagens små gøremål. Hans ses ofte med et rødt bandana og er generelt meget glad for at vise sig frem. Kenzo vejer 19 kilo og er 56 cm. over ryggen.

Familiefilmen 'Storm', der har premiere den 2. oktober, er historien om 12-årige Freddie(Marcus Rønnow), som bor alene med sin politibetjentfar(Troels Lyby). Freddie har et stort hjerte, og en dag, da han ser en hund, som bliver mishandlet af sin ejer, beslutter han sig imod sin fars vilje for at bortføre hunden og gemme den på sit værelse.

Freddie døber hurtigt hunden 'Storm', fordi han bortfører den under et voldsomt stormvejr, og fordi den kan løbe usædvanligt stærkt. Og da Freddie tager 'Storm' med på hundevæddeløbsbanen, vækker den straks opsigt, og hundetræneren Sofie(Mille Dinesen) tilbyder at hjælpe med at træne 'Storm'. Og så er der ellers lagt op til Danmarksmesterskab i hundevæddeløb.

Hunden var stjernen
Troels Lyby, der spiller far til den unge Freddie fortæller, at det har været ganske udfordrende at spille overfor en hund.

Annonce:

-Kenzo er en dejlig hund. Og den var jo den absolutte stjerne under optagelserne. Det er jo hundens humør og rytme, som man hele tiden skal følge. Så der er mange optagelser, der skal tages om, siger Troels Lyby og tilføjer:

-Det eneste problem, der var med Kenzo var, at den indimellem var lidt for glad og løb lidt forvirret rundt, fordi der var så mange mennesker omkring den, siger Troels Lyby, der tidligere privat har haft et gadekryds mellem en labrador og en golden retriever.

Skid i havet
Kirsten Lehfeldt har i øvrigt rollen som den lune genbo fru Andersen, der hjælper og støtter Freddie og siger til folk, at de skal skide i havet, hvis de bliver lidt for frække. Søren Malling spiller en ædende ond mand, der mishandler hunden 'Storm', og Gordon Kennedy har en herlig morsom rolle som en hundevæddeløbsmand, der er hamrende jaloux på Freddie og hans lynhurtige hund. Filmen er instrueret af Giacomo Campeotto og skrevet af manuskriptforfatterne Ib Kastrup og Jørgen Kastrup.

Annonce:

Der er noget at glæde sig til for børn og barnlige sjæle, når den lune, morsomme men også alvorlige film rammer biograferne fredag i næste uge.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: