Anders Matthesen laver ny film

Anders Matthesen og TV 2 vil lave en ny spillefilm, der har grådighed som tema

Anders Matthesen fik stor succes med sin film 'Sorte Kugler', og nu laver han en ny film, der spidder charterlivet. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Anders Matthesen fik stor succes med sin film 'Sorte Kugler', og nu laver han en ny film, der spidder charterlivet. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

'All inclusive' er arbejdstitlen på Anders Matthesens nye film, der har grådighed og charterlivet som de store emner.

Den kommende biograffilm realiseres efter original idé af Anders Matthesen. Han skal også stå for manuskriptet, der behandler emnet grådighed med en spids pen - og med solid brug af humor.

Skal spille flere roller
Anders Matthesen skal selv spille flere forskellige karakterer i filmen, og han er begejstret ved udsigten til at skulle realisere et filmprojekt, der helt er baseret på hans egen idé.

- 'All inclusive' bliver en bred, lys og visuelt spændende komedie, der forhåbentlig kan trække et stort publikum i biografen. Allerede på nuværende tidspunkt bliver filmen mødt af stor interesse fra distributører og andre i filmbranchen, siger Anders Matthesen, der p.t. også har travlt med at forberede en stor turné med sit nye show 'Anders'.

Læs også:

Så er Anden igen på krigsstien. Denne gang er det Timm og Gordon, han har set sig sur på. (Foto: Thomas Lekfeldt). Danske kendte Matthesen sur på Timm og Gordon

TV 2 har allerede tilkendegivet at ville støtte 'All inclusive', og Det Danske Filminstitut (DFI) er ansøgt om støtte.

- Vi er superglade for at kunne være med i endnu en Anders Mattesen film og glæder os til at støtte et af Danmarks største komiske talenter, siger TV 2s programchef, Keld Reinicke

Filmprojektet forventes at kunne gå i forproduktion i løbet af efteråret 2012.

0 kommentarer
Vis kommentarer