Nu kan du bo i filmby

Flyt ind i 'Hunger Games' - verdens tryggeste by

Jennifer Lawrance spiller den kvindelige hovedrolle i filmen. (FOTO: AP)
Jennifer Lawrance spiller den kvindelige hovedrolle i filmen. (FOTO: AP)

For blot otte millioner kroner kan du flytte ind i verdens sikreste nabolag - i filmen 'Hunger Games', som havde præmiere for en lille måneds tid siden. Det skriver blandt andre norske VG.

Ejeren af Henry Mill Village, som er en af de tolv post-apokalyptiske distrikter i filmen, er nemlig så træt af alle turisterne, som kommer forbi dag og nat for at tage billeder, at han nu vil sælge det.

Læs også:

Katniss giver den gas som 'en moderne Robin Hood' i 'The Hunger Games'. (Foto: AP / Lionsgate) Film Bueskytter frygter 'The Hunger Games'

- Jeg får alt for mange besøgende. Dag og nat kommer de løbende, tager billeder og går rundt og kigger på alt. Jeg føler mig bombarderet af mennesker, siger ejeren Wade Shepherd på 83 til AP.

Han har hverken set filmen eller læst bogen af samme navn, som kultfilmen er baseret på.

Læs også anmeldelsen af filmen: Børn, der dræber børn er underholdning i et fiktivt fremtids-USA, og fra i dag også de danske biografer. Her er det filmens kvindelige hovedrolle spillet af Jennifer Lawrence. Anmeldelser Barnemord som underholdning Barnemord som underholdning

Så hvis du er kæmpe fan, kan du nu flytte ind i filmens univers, som huser 20 ubeboede boliger. Selv bor Wade Shepard et lille stykke derfra.

Du kan blandt andet købe hovedpersonen Jennifer Lawrence' hus i filmen.

1 af 2 
2 af 2 Jennifer Lawrance spiller den kvindelige hovedrolle i filmen. (FOTO: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer