Skuespiller i alvorligt biluheld

Den 57-årige amerikanske skuespiller kendt fra tv-serien CSI blev lettere såret i en trafikulykke

Skuespilleren Gary Sinise spiller også i bandet Lt. Dan Band, der har måttet aflyse eller udskyde flere koncerter på grund af trafikuheldet.(Foto: AP)
Skuespilleren Gary Sinise spiller også i bandet Lt. Dan Band, der har måttet aflyse eller udskyde flere koncerter på grund af trafikuheldet.(Foto: AP)

En talsmand for den 57-årige skuespiller Gary Sinise kendt fra tv-serien CSI fortæller, at Gary Sinise er blevet lettere såret ved en alvorlig trafikulykke i fredags, hvor han var passager i en bil. Talsmanden har dog ikke i detaljer fortalt, hvordan ulykken skete, eller hvor alvorligt Gary Sinise er blevet skadet.

Den 57-årige skuespiller, der også spiller guitar og er forsanger i bandet Lt. Dan Band måtte aflyse en koncert i byen Martinsville i staten Virginia, og han har måttet udsætte en anden koncert i den kommende weekend i Palm Dessert i Californien på grund af sine skader.

Gary Sinise, der har medvirket i adskillige film, er netop nu mest kendt for sin medvirken i tv-serien CSI, der dog ikke vil blive påvirket af skuespillerens trafikuheld. Samtlige afsnit til den kommende sæson er nemlig allerede optaget.1 af 2 Her ses Gary Sinise i en scene fra filmen 'Alabino Alligator' sammen med Matt Dilon.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Skuespilleren Gary Sinise spiller også i bandet Lt. Dan Band, der har måttet aflyse eller udskyde flere koncerter på grund af trafikuheldet.(Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer