Mød 'Bjørne-vinderne' fra Berlin

Filmmagasinet Ekko inviterer på forpremiere på filmen 'En Kongelig Affære', hvor man kan møde de tre sølvbjørne-vindere Mikkel Boe Følsgaard, Nicolaj Arcel og Rasmus Heisterberg

Mikkel Boe Følsgaard, Nicolaj Arcel og Rasmus Heisterberg præsenterer stolt deres sølvbjørne for Ekstra Bladet i Berlin.(Foto: Christian T. Jørgensen)
Mikkel Boe Følsgaard, Nicolaj Arcel og Rasmus Heisterberg præsenterer stolt deres sølvbjørne for Ekstra Bladet i Berlin.(Foto: Christian T. Jørgensen)

Mød tre nyslåede Berlinale-vindere, når Filmmagasinet Ekko blænder op for den første offentlige visning af 'En kongelig affære' i Danmark.

Det er aldrig sket tidligere, at en dansk film er blevet hædret med hele to sølvbjørne på den prestigefyldte filmfestival i Berlin.

LÆS OGSÅ:

Ups - jeg glemte helt at kysse

Instruktør Nikolaj Arcel og medforfatter Rasmus Heisterberg vandt prisen for 'bedste manuskript'. Mens Mikkel Boe Følsgaard vandt 'bedste mandlige skuespiller'-prisen for sin rolle som den gale konge i 'En kongelig affære'.

Tirsdag 28. februar kl. 21.15 giver Filmmagasinet Ekko mulighed for at møde de tre sølvbjørn-indehavere, når filmmagasinet viser 'En kongelig affære' i Dagmar Teatret i København. Det er allerførste visning af filmen i Danmark, hvor den først får officiel premiere 29. marts.

LÆS OGSÅ:

To sølvbjørne til Danmark

Efter filmen vil Arcel, Heisterberg og Følsgaard fortælle om deres oplevelser i Berlin og om arbejdet med filmen, hvis vej til lærredet har været usædvanlig lang og hård.

'En kongelig affære' er kulminationen på Arcel og Heisterbergs mangeårige samarbejde, der også tæller manuskripterne bag Arcels 'Kongekabale' og Niels Arden Oplevs 'Mænd der hader kvinder'. For den blot 27-årige Følsgaard er prisen lidt af en sensation, eftersom han endnu ikke er udklækket fra Statens Teaterskole.

LÆS OGSÅ:

Helt genialt med den bjørn knægt

Billetterne til forpremieren på tirsdag koster 95 kroner og kan bestilles på Kino.dk

Efter film og Q&A er der forfriskninger og filmsnak i biografens foyer.

LÆS OGSÅ:

Mads Mikkelsen: Jeg er ikke længere den mest sexede mand i Danmark