Se de to nye sexede Bond-babes

Filminstruktøren Sam Mendes præsenterede skuespillerne til den kommende James Bond-film på et pressemøde i London - også de to nye sexede Bond-babes, der snuppede rollerne for næsen af Medina og Christiane

Franske Berenice Marlohe skal spille den traditionelle frække og sexede Bond-babe, der næsten med garanti havner i dobbeltsengen med James Bond.(Foto: IMDB/PR Foto)
Franske Berenice Marlohe skal spille den traditionelle frække og sexede Bond-babe, der næsten med garanti havner i dobbeltsengen med James Bond.(Foto: IMDB/PR Foto)

Så er det fastslået. Den nye kommende James Bond-film har fået titlen 'Skyfall', og så er der iøvrigt valgt to nye sexede Bond-babes, der idag blev præsenteret med resten af skuespillerne på et stort pressemøde i London.

De to nye heldige Bond-babes, der skal dele dobbeltseng eller drinks med Daniel Craig i rollen som James Bond er den britiske skuespillerinde Naomie Harris og den franske skuespillerinde Berenice Marlohe. De to kvinder har scoret de eftertragtede Bond-babes-roller for næsen af den danske pop-prinsesse Medina og den danske 'Vild med Dans' værtinde Christiane Schaumburg-Müller, der begge har været til casting til rollerne.

Det er franske Berenice Marlohe, der har fået den frække traditionelle rolle som selve Bond-baben, mens britiske Naomie Harris skal spille rollen som James Bonds kollega, men det betyder skam ikke, at hun også kan riskere at havne i dobbeltsengen med den pigeglade Bond.

Meget troværdig skurk
Det blev iøvrigt annonceret, at titlen på den 23. Bond-film i rækken er 'Skyfall', måske den korteste Bond-titel i historien næst efter 'Dr. No'. . Og så blev det også endelig bekræftet, at den spanske skuespiller Javier Bardem skal spille superskurken. Bardem er genial i skurkerollen. Bare tænkt på hans rolle i Coens-brødrenes populære film 'No Country for Old Men'.

Under pressemødet i London holdt filminstruktøren Sam Mendes kortene meget tæt ind til kroppen. Og han afslørede kun, at den kommende film vil fokusere på James Bond loyalitet overfor hans kvindelige chef M(Judi Dench), der vil blive godt og grundigt hjemsøgt af sin fortid.

Det blev også verificeret, at budgettet til 'Skyfall' bliver lige så højt som budgettet var til 'Quantum of Solace', nemlig ca. 230 millioner dollars.