Se trailer til Spielbergs 'War Horse'

Se de første levende billleder fra Steven Spielbergs kommende storfilm 'War Horse', der sætter fokus på Den Første Verdenskrig

Steven Spielberg har haft travlt med at lave sin kommende store Tin Tin-film, men han er også igang med storfilmen 'War Horse', der sætter fokus på Den Første Verdenskrig.

Filmen er baseret på en bog af den britiske forfatter Michael Morpurgo, der allerede er blevet et kæmpe hit i teaterversioner i både West End i London og på Broadway i New York.

Se teaser-traileren til War Horse her

Spielberg omsætter Morpugos roman til det store hvide lærred, hvor han til hovedrollen har valgt den unge Jeremy Irvine. Rollelisten tæller også navne som Emily Watson, David Thewlis, Benedict Cumberbatch og Tom Hiddleston.

'War Horse' foregår både i England og i diverse europæiske lande under Den Første Verdenskrig. Filmen følger det helt fantastiske venskab mellem den unge mand Albert og hans hest Joey.

De to bliver adskilt, da hesten bliver solgt til den britiske hær, og filmen følger hesten Joey's rejse gennem det krigshærgede Europa.

0 kommentarer
Vis kommentarer