Noomi i ny film med eksmanden

Salander-skuespilleren Noomi Rapace og hendes eksmand Ola Rapace skal spille hovedrollerne som et kendt skandaleombrust svensk ægtepar i ny film instrueret af Twilight-instruktøren Catherine Hardwicke

Det tidligere ægtepar Noomi Rapace og Ola Rapace, der blev skilt sidste år, skal nu spille et svensk kendis-ægtepar fra 1960' erne i en film instrueret af 'Twilight'-instruktøren Catherine Hardwicke, som de her ses sammen med i en boksering.(Foto: Baldur Bragason)
Det tidligere ægtepar Noomi Rapace og Ola Rapace, der blev skilt sidste år, skal nu spille et svensk kendis-ægtepar fra 1960' erne i en film instrueret af 'Twilight'-instruktøren Catherine Hardwicke, som de her ses sammen med i en boksering.(Foto: Baldur Bragason)

'Twilight'-instruktøren Catherine Hardwicke skal instruere filmen om et af Sveriges mest omtalte og skandaleombruste ægtepar, popsangeren Anita Lindblom og bokseren Bosse Högberg. Og det bliver det tidligere ægtepar Noomi Rapace og Ola Rapace, der skal spille hovedrollerne i filmen som ægteparret Anita Lindblom og Bosse Högberg. Indspilningerne går i gang i Stockholm til efteråret 2011, og der er planlagt biografpremiere på filmen i vinteren 2012.

Catherine Hardwicke har blandt andet instrueret publikumssuccesen 'Twilight' med Kristen Stewart og Robert Pattinson.

Kendis-kultur i 1960'erne
- Jeg blev forelsket i manuskriptet, som kaster os ind i en svensk tresser-kendiskultur i Technicolor. En verden, hvor navnet er vigtigere end personligheden, fortæller Catherine Hardwicke og tilføjer:

- Filmen er inspireret af en sand historie om den vilde, karismatiske bokser Bosse Högberg og den glamourøse popdiva Anita Lindblom, som begge to havde en umættelig trang til berømmelse. Vi følger Bosse ind i ringen, hvor han kæmper med næb og kløer for at overleve, og Anita på scenen, når hun forfører Sverige. Og selvfølgelig også deres liv sammen, hvor de kolliderer med den svenske stat, forklarer Hardwicke.

Olal Rapace, der i Danmark også er kendt for sin rolle i tv-serien 'Anna Pihl' samt i den svenske tv-serie 'Wallander', har boksetrænet i fire år for at kunne spille rollen som bokseren Bosse Högsberg. Ola Rapace var gift med Noomi i ni år fra 2001 og til 2010. Parret er dog stadig væk meget gode venner.

Noomi Rapace og Ola Rapace medvirkede også i i Pernilla Augusts prisbelønnede publikumssucces 'Beyond'. Noomi Rapace fik sit store nordiske og internationale gennembrud som Lisbet Salander i Millennium-filmene og er nu snart aktuel med Hollywood-filmen 'Sherlock Holmes – A Game of Shadows'.

1 af 3 Hele Danmark kender Noomi Rapace i rollen som den hårdtslående punkede hackertøs Lisbeth Salander.(Foto: Knut Koivisto)
2 af 3 Her ses Noomi og Ola Rapace til gallapremieren på 'Mænd der hader kvinder' i Imperial Biografen i København, mens de stadig var gift.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 3 Det tidligere ægtepar Noomi Rapace og Ola Rapace, der blev skilt sidste år, skal nu spille et svensk kendis-ægtepar fra 1960' erne i en film instrueret af 'Twilight'-instruktøren Catherine Hardwicke, som de her ses sammen med i en boksering.(Foto: Baldur Bragason)
0 kommentarer
Vis kommentarer