Mystisk Harry Potter-nedtælling på nettet

En hjemmeside med et ur, der tæller ned, har fået Harry Potter-fans verden over til at undre og glæde sig

Fans af den bebrillede troldmandslærling Harry Potter summer verden over af spænding, efter at skaberen af bogserien, JK Rowling, har lanceret en mystisk hjemmeside, der tæller ned til annonceringen af ??et nyt projekt.

En talsmand for den multimillion-sælgende forfatter siger, at det nye projekt ikke er en ny bog og ikke er relateret til den kommende udgivelse af 'Harry Potter og Dødsregalierne, del 2', den sidste film i filmatiseringen af bøgerne

Netbrugere, der klikker sig ind på hjemmesiden Pottermore.com bliver budt velkommen af et skærmbillede med to ugler samt teksten "Coming Soon" (Kommer snart, red.).

Klikker man på en af uglerne, bliver man sendt videre til en Youtube-side, hvor et ur tæller ned mod den 23. juni, og beskeden lyder: 'Uglerne samler sig - find ud af hvorfor'.

Rowlings talsmand, Rebecca Salt, har som sagt udtalt, at det nye projekt, hverken har med en ny bog eller med den kommende film at gøre.

- Vi siger ikke mere på nuværende tidspunkt, lyder beskeden om den mystiske hjemmeside.

Spekulationerne igang
En Twitter-konto, der er lavet i forbindelse med projektet, har allerede fået 40.000 følgere, og rygterne går allerede nu på, hvad det kan gemme sig for enden af nedtællingen.

Budene har indtil nu lydt på en længe ventet Harry Potter-ordbog, et online rollespil eller en stor forlystelsespark.

En bruger på Potter-hjemmesiden www.the-leaky-cauldron.org hævder at have set et preview af produktet og siger, at det var 'i et ord, betagende'.

0 kommentarer
Vis kommentarer