Natalie Portman bider endelig fra sig

Oscarvinder Natalie Portman kommenterer for første gang beskyldninger omkring sin præstation i 'Black Swan'

Natalie Portman er glad for sin rolle i filmen 'Black Swan' - og for den måde den blev udført på. (Foto: AP)
Natalie Portman er glad for sin rolle i filmen 'Black Swan' - og for den måde den blev udført på. (Foto: AP)

Tre uger efter hun blev nedgjort af den professionelle balletdanserinde Sarah Lane, tager 'Black Swan'-skuespillerinden Natalie Portman nu bladet fra munden.

- Jeg er fantastisk stolt over alles indsats vedrørende filmen. Og min egen oplevelse vil jeg have med mig for evigt, uanset hvor mange usandheder og ubehageligheder der bliver fortalt, siger hun til E! News.

SE Natalie vise sin bagdel

Fejden opstod, da Sarah Lane til 'Dance Magazine' fortalte, at hun udførte 95 procent af alle Portmans dansescener i filmen.

Dropper mudderkastning
- De forsøgte at kreere en facade. En historie om, at Natalie blev en ballerina på halvandet år, beklagede hun sig.

Men Natalie Portman, der vandt en Oscar for sin præstation i filmen, lader sig ikke umiddelbart gå på af beskyldningerne.

- Jeg ved, hvad der foregik. Vi havde alle en fantastisk oplevelse med at lave filmen, og det vil jeg ikke ødelægge ved at deltage i yderligere mudderkastning, siger hun.

Ser frem
29-årige Portman vil nu se fremad og koncentrere sig om den næste store rolle i sit liv, nemlig den som mor. Til sommer forventes hun at føde sit første barn.

- Det er virkelig rart at kunne tage den lidt med ro og heller ikke skulle bekymre sig om mad i ligeså høj grad. Men på samme tid kan man ikke bare lade stå til, for der er et andet menneske inden i mig nu, siger hun.