Annonce:
Annonce:

Breaking News: Ny Spiderman

Den britiske skuespiller Andrew Garfield skal erstatte Tobey Maguire i den kommende Spiderman-film i 3 D

Den britiske skuespiller Andrew Garfield blev i nat dansk tid præsenteret som den nye Spiderman.(Foto: AP)
Den britiske skuespiller Andrew Garfield blev i nat dansk tid præsenteret som den nye Spiderman.(Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Mexico(Ekstra Bladet): For kun 20 minutter siden blev det på Hotel Ritz Carlton i Cancun i Mexico annonceret, at den unge britiske skuespiller Andrew Garfield skal erstatte Tobey Maguire i den kommende Spiderman-film i 3 D, der får premiere den 3. juli i år 2012.

Offentliggørelsen af den nye Spiderman-skuespiller er kulminationen på en af de mest ventede casting-afgørelser i nyere tid. Bloggers, filmeksperter og tonsvis af medier har gættet på, analyseret og prøvet at tænke sig frem til, hvem der skulle være den nye Peter Parker i Spiderman. Men ingen har gættet rigtigt. Den unge Andrew Garfield vil allerede nu begynde på forberedelserne til den meget krævende rolle.

Spiderman-film-serien er en af de mest populære i filmhistorien, og de tre tidligere film i serien har indtjent 2,5 milliarder kroner på verdensbasis.

Om valgtet af Andrew Garfield siger Marc Webb, der skal instruere den kommende film:

-Selv om hans navn måske ikke er så kendt for mange, vil de som kender denne unge mands tidligere filmarbejde, forstå valget på grund af hans helt unikke talent. Han har en sjælden kombination af intelligens, humor og menneskelighed. Og tro på mine ord: I kommer til at elske Andrew Garfield i rollen som Peter Parker.

Andrew Garfield har tidligere medvirket i blandt andre filmene 'I'm Here' af Spike Jonze, 'Never Let med Go' af Mark Romanek, og han har også en stor rolle i David Finchers kommende film 'The Social Network. Men Andrew Garfield er også i sit hjemland England kendt som en af de mest talentfulde skuespillere på teatret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: