Annonce:
Annonce:

Mand døde af begejstring over Avatar

En 42-årig mand fra Taiwan døde af en hjerneblødning, som ifølge en læge skyldes en overdreven begejstring efter at have set storfilmen 'Avatar'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hele verden rundt har James Camerons storslåede film 'Avatar' fået folk til at strømme i biograferne og komme ud derfra nærmest blå af begejstring.

Hvad der skulle have været en af de gode biograf-oplevelser, udviklede sig til en tragedie for en 42-årig taiwansk mand, der kun er identificeret ved sit efternavn, Kuo.

Manden, der led af højt blodtryk var tidligere på måneden i den lokale biograf for at se 'Avatar' i 3D, og hans begejstring over den, kostede ham rent bogstaveligt livet.

Ifølge en læge forårsagede Kuos overdrevne begejstring en hjerneblødning. Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Første dødsfald som linkes til Avatar
Manden blev indlagt på hospitalet, efter han fik det dårligt efter sin biograftur. Han var bevidstløs, og en scanning af hans hoved viste, at han havde fået en hjerneblødning.

Annonce:

- Det er sandsynligt, at den store begejstring over at se filmen, kan have ført til symptomerne, siger en læge til AFP.

Kuo døde 11 dage efter hjerneblødningen. Ifølge avisen China Timer er det det første dødsfald, der er blevet linket direkte til science fiction-filmen.

Filmsider, hvor der bliver blogget om film, har dog ifølge AFP også meldt om folk, der har oplevet hovedpine, svimmelhed, kvalme og sløret syn efter at have set 'Avatar' og andre 3D-film.

Tidligere på måneden kom det også frem, at mange mennesker går med selvmordstanker efter at have set filmen.

På fan-hjemmesiden 'Avatar Forums' kan man læse om mere end 1000 mennesker, der har skrevet om deres depressioner og selvmordstanker efter, at de har set James Camerouns Oscar-kandidat.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: