Olsen Banden: Nu som tegnefilm

Se de første billeder fra den kommende tegnefilm 'Olsen Banden på de bonede gulve'

Keld, Benny og Egon Olsen ses her som tegnefilm-figurer. Men de har garanteret en plan alligevel. (Foto: A.Film)
Keld, Benny og Egon Olsen ses her som tegnefilm-figurer. Men de har garanteret en plan alligevel. (Foto: A.Film)

Børn og barnlige sjæle kan allerede nu glæde sig helt vildt. Danmarks berømte film føljeton Olsen Banden genopstår nemlig nu som tegnefilm med Danmarks bedste animationsfilm-selskab A. Film som bagmænd.

I den kommende tegnefilm, der har premiere i de danske biografer den 15. oktober 2010, altså om ca. 1½ år, er Olsen Banden samlet for at udføre en betroet opgave for selve Statsministeriet.

H.C. Andersens originale fjerpen skal stjæles fra Det Danske Export Museum, det gælder angiveligt Rigets sikkerhed og gode omdømme. Man Statsministerens spindoktor, den gamle fjende Hallandsen har taget røven på Egon. Pennen skal i virkeligheden indgå i en lyssky handel med Kina. Der er intet mindre end den danske nationalfølelse, Egons ære og 30 millioner kroner på spil.

En boremaskine og nogle døde rotter
Egon lægger selvfølgelig en plan. Han skal bare bruge en boremaskine, en karton honning-sveske-juice og en bunke døde rotter. Christiansborg sættes på den anden ende, metroen forsinkes mere end sædvanligt, og Dronningens gardere danser pludselig can can, når Olsen Banden springer ud som animationsfilm for hele familien fra producenterne bag 'Terkel i Knibe'.

To af de oprindelige Olsen Banden-medlemmer er døde, Ove Sprogøe(Egon) og Poul Bundgaard(Kjeld). Det er kun Morten Grunwald, der stadig lever. Derfor har A.Film selvfølgelig satset på helt nye folk til at lægge stemmer til de populære og elskede figurer.

Martin Buch skal lægge stemme til Egon Olsen, Nikolaj Kopernikus til Benny og Esben Pretzmann til Kjeld. Og så skal selveste Annette Heick lægge stemme til rappenskralden Yvonne.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.