Brystbombe i dansk film

Linse Kessler, den barmfagre storesøster til bokseren Mikkel Kessler springer ud i Anne-Grethe Bjarup Riis debutfilm 'Nedenunder'

Den barmfagre Linse Kessler kaster sig nu ud i sin anden filmrolle. (Foto: Thomas Sjørup)
Den barmfagre Linse Kessler kaster sig nu ud i sin anden filmrolle. (Foto: Thomas Sjørup)

Bokseren Mikkel Kesslers storesøster Linse Kessler, der efter sigende skulle have Skandinaviens største barm, springer ud i en lille rolle i Anne-Grethe Bjarup Riis debutfilm 'Nedenunder'. Linse Kessler, der tidligere har haft en lille rolle i filmen 'Pusher' skal spille en elskerinde til filmens hovedperson Alvin(Joen Højerslev).

Kortfilmen 'Nedenunder' er en fabel om Alvin, der gennem forbundne drømmeagtige scener møder en række vigtige mennesker, der bor i hans egen indre opgang, heriblandt elskerinden, der spilles af Linse Kessler.

-Anne Grethe havde set mig i 'Pusher'. Jeg syntes selv, jeg var elendig i den rolle, jeg havde i 'Pusher', men hun syntes, at jeg var vildt god og valgte mig derfor til filmen, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

På rejse i boligblokken
Persongalleriet i filmen er både virkelige og kunstige, naturlige og metaforiske. Rejsen går ned gennem boligblokken, hvor Alvin konfronteres med en række ensomme personer, der alle sammen vil ham noget - gøre krav på ham eller styre hans liv. I bogstaveligste forstand må Alvin helt ned i kælderen for at kunne starte forfra.

-Det har været helt fantastisk at stå bag kameraet og kunne arbejde med dygtige kolleger foran. Jeg har stor erfaring og kendskab til skuespillerens vilkår og arbejde, men det har været en inspirerende udfordring at få mulighed for at tage de første skridt ind i instruktørens arbejde.... og det bliver ikke sidste gang, siger Anne-Grethe Bjarup Riis, som hele Danmark ellers kender som skuespiller.

Udover Joen Højerslev og Linse Kessler ses Pernille Vallentin, Peter Plaugborg og Anne-Lise Gabold på rollelisten.

Filmen kan ses under filmfestivalen CPH: PIX torsdag den 23. april kl. 20.00 i Empire i København.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter