Ikke bange for at blive kendt

- Det sker ikke for mig, siger 19-årige Micky Skeel Hansen, der i ungdomsfilmen Remix spiller en pop-stjerne, som bukker under for presset

Det går ned ad bakke for filmens Ruben da hans karriere og berømmelse kommer ud af kontrol. (Foto: SF Film)
Det går ned ad bakke for filmens Ruben da hans karriere og berømmelse kommer ud af kontrol. (Foto: SF Film)

Tidlig berømmelse og en showbiz-karriere, som kører på fuld drøn, kan være en forbandelse for den, som lever det tilsyneladende glamourøse liv.

Det emne tager den nye, danske ungdomsfilm 'Remix' op ved at fortælle historien om en teenage-stjernes fald.

Paradoksalt nok kan den advarende film resultere i, at dens unge stjerne, 19-årige Micky Skeel Hansen, bliver berømt på samme måde som den figur, han spiller.

Han regner ikke med at løbe ind i de samme problemer som filmens hovedperson.

- Ligesom mange andre ungdomsskuespillere tænker jeg, at det vil ikke ske for mig, at jeg naturligvis vil holde begge ben på jorden. Sådan tænker alle vel. Men som den person, jeg er nu, har jeg svært ved at forestille mig, at jeg skulle ryge ud i noget med stoffer, eller at alkohol pludselig er min bedste ven, siger Micky Skeel Hansen til ekstrabladet.dk

En spasser
Micky Skeel Hansen har indtil videre været med i fire spillefilm. Han kom ind i branchen ved et tilfælde, da han så en annonce for fodboldfilmen 'Af Banen' - og har absolut ingen ambitioner om at blive den næste Ove Sprogøe.

- Jeg laver ikke film for at blive kendt. Jeg laver film, fordi jeg har fundet ud af, at jeg godt kan lide det og har talent for det. Men hvis man er med i film, så bliver man jo kendt, det er jeg selvfølgelig godt klar over, siger Micky Skeel Hansen.

En af kendthedens bivirkninger er, at alle pludselig har en mening om, hvem man er som person - og det er ikke altid positivt.

- Folks første indstilling vil jo tit være: Han spiller bare smart, og han vil bare være kendt - uden at de overhovedet kender mig. Men sådan er det jo, hvis man bliver kendt: Nogen synes, du er en fed gut, og nogen synes, du er en spasser, siger Micky Skeel Hansen til ekstrabladet.dk.

Dårlig støtte
Filmen Remix handler om den 16-årige Ruben, der ved et tilfælde bliver opdaget af et pladeselskab og får komet-succes som popstjerne.

Nedturen er næsten uundgåelig, da Ruben langsomt men sikkert mister kontrollen over sit eget liv og kontakten med sine venner.

- Han har ikke den samme støtte at trække på både hjemmefra og fra vennerne, som jeg har. Jeg har nogen, jeg altid kan komme til, hvor Rubens mor ligesom afviser hans problemer og siger: 'Nej, gør nu bare som de sige, de ved nok hvad de taler om'. Han bliver kastet ud i det alene og skal selv klare sig, mens det hele forsvinder under fødderne på ham, siger Micky Skeel Hansen til ekstrabladet.dk.

Kan sige fra
Ud over deres andre forskelligheder er filmens Ruben er tre år yngre end Micky og det, mener han, gør en stor forskel.

- Jeg har nok nemmere ved at sige fra, end Ruben har i filmen. Jeg har det sådan, at hvis der er en film eller sådan noget, og jeg ikke har lyst til at lave den - så gør jeg det bare ikke, og det har mine forældre fuld forståelse for. De har absolut ikke travlt med, at jeg skal være med i alt muligt. siger Micky Skeel Hansen.

Til daglig arbejder Micky som lærervikar på en skole i Køge og film-karrieren tager han, med egne ord, stille og roligt.

- Jeg drømmer ikke om at komme med i en stor Hollywood-film eller sådan noget. Mit mål lige nu er bare at være med i en film mere, som jeg kan være stolt af. Og så håber jeg, at folk synes, jeg er god og troværdig i den film, jeg er med i lige nu, siger Micky Skeel Hansen.

Remix er instrueret af Martin Hagbjer og har premiere i dag.