Annonce:
Annonce:

Bidt af en gal hest

Dansk-amerikaneren Viggo Mortensen har købt den hest, som han brugte under indspilningerne til 'Ringenes Herre'

Viggo Mortensen med sin elskede hest fra optagelserne til 'De to tårne', der har verdenspremiere 18. december.
Viggo Mortensen med sin elskede hest fra optagelserne til 'De to tårne', der har verdenspremiere 18. december.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv
Den dansk-amerikanske verdensstjerne Viggo Mortensen, der har rollen som Aragorn i filmtrilogien 'Ringenes Herre' har købt den hest, som han brugte under indspilningerne til de tre film i New Zealand. Viggo blev så forelsket i den smukke hest, at han straks købte hesten efter optagelserne, men han har endnu ikke fået fragtet det smukke dyr til sit hjem ved Los Angeles.

Under optagelserne til 'Ringenes Herre' var der konstant 75 heste til rådighed på en stor farm uden for byen Wellington, hvor skuespillerne kunne komme og gå, som de lystede, for at øve sig i ridekunsten. Og det var især Viggo Mortensen, Liv Tyler og Orlando Bloom, der selv på fridage benyttede sig af muligheden og sammen red ud i den smukke natur.

I 'Ringenes Herre' blev der i visse scener benyttet 250 heste på en gang, og ved hjælp af computerteknik kunne man fordoble antallet af heste, så det i filmene virker endnu mere imponerende.

Netop nu er Viggo Mortensen i gang optagelserne til den store Disney-film 'Hidalgo', hvor heste er endnu mere i fokus end i 'Ringenes Herre'. I 'Hidalgo' medvirker der nemlig bare i en enkelt scene hele 500 heste.

Viggo Mortensen har rollen som Frank T. Hopkins i den sande historie om Pony Express-rytteren Frank, der i 1890 rejste verden rundt med sin mustang-hest for at konkurrere med arabiske sheiker i langdistance hestevæddeløb. I de øvrige roller ses blandt andre Omar Sharif og Zuleika Robinson.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: