Kenter voldtog Bodil

Tommy Kenter lavede skandale under Bodil-festen da han voldtog kage

Følg Underholdning
Følg Film og tv
Filminstruktøren Ole Christian Madsen og skuespilleren Stine Stengade, der privat danner par, havde netop modtaget en Bodil-statuette hver for årets bedste film 'En Kærlighedshistorie', da de traditionen tro i Imperial Biografen skar den store Bodil-kage for.

Et lykkeligt øjeblik - instruktøren og skuespilleren, der fandt hinanden under filmindspilningerne glædede sig over deres egen kærlighed og de fornemme filmpriser.

Men 30 sekunder efter blev Imperial Biografen omdannet til et rent orgie. Der gik kage i det hele. Skuespilleren Tommy Kenter kravlede pludselig op på det store kagebord. Han møvede sig langsomt over den skønne 'Bodil', før han lod hele sin kropsvægt synke ned over den stakkels 'kvinde'. Kenter lavede hidsige samlejebevægelser oven på Bodil, og samtlige tilstedeværende gik nærmest i chok, da han midt under samlejet med Bodil-kagen hakkede løs på Bodils blottede ansigt med en kagepalet.

- Åh, nej. Hvad fanden sker der. Det er sgu da i det mindste godt, at det ikke er den rigtige Bodil Kjer, det går ud over, skreg en kvinde bag Ekstra Bladets udsendte.

- Det kan han fan'me ikke være bekendt. Det er jo en skandale. Jeg skal ikke have noget af den kage nu, lød det fra en dybt forarget mand.

LIV I KLUDENE

Da Tommy Kenter efter et lille minuts samleje med Bodil-kagen havde fået afløb for sin lyst, lå den stakkels Bodil fuldstændigt tværet ud på bordet med kroppen blottet og skændet.

Ekstra Bladet løb lynhurtigt over til 'voldtægtsmanden' og spurgte Tommy Kenter, om han ikke var glad for den Bodil, han netop havde fået for sin birolle som den afsindige nabo, der går amok med en motorsav i filmen 'Fukssvansen'?

- Jo, jeg er da hamrende stolt af min Bodil.

- Men hvorfor voldtog du så Bodil?

- Det var fordi, jeg lige pludselig syntes, at der blev for megen seriøsitet omkring kagen, og så stod ham der Ole Christian Madsen og Stine Stengade og bukkede og skrabede og så ud som om, de mente det hele alvorligt, da de skar kagen ud. Det kunne sgu ikke være rigtigt.

Så jeg ville sætte lidt liv i kludene, forklarede Tommy Kenter, der var fuldstændigt smurt ind i marcipankage omkring underlivet.

- Hvordan er det egentlig at ligge på en Bodil. Du er nu den eneste skuespiller i dansk filmhistorie, der har prøvet det?

- Det er det bedste knald, jeg nogensinde har fået. Men jeg kan sige, at jeg ikke nåede at gennemtænke, hvordan folk ville reagere på mit lille stunt.

UTILSTEDELIG OPFØRSEL

- Det var ikke den skøre nabo med motorsaven fra filmen Fukssvansen, du pludselig slap løs?

- Nej, det var det fan'me ikke. Det var mig selv. Ham jeg spiller på filmen ville aldrig hoppe på en Bodil, lød det fra Kenter, der i løbet af splitsekunder blev aftenens helt store samtaleemne under Bodil Festen.

Ved den skamferede Bodils side stod kokken Dan Petersen fra Nyhavns Færgekro med et noget mut udtryk og betragtede den voldtagne Bodil.

- Det kan man bare ikke gøre. Det kan godt være, at Tommy Kenter tror, at han kan tillade sig alt, fordi han er kendt. Men jeg synes, det er utilstedelig opførsel. Hvis han vil voldtage en kage, så kan han gøre det til en privatfest, lød det fra Dan Petersen, der sammen med firmaet Müllhausen havde brugt adskillige timer på at lave den skønne Bodil-kage.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind