Viggo er skræmmende

Viggo Mortensen er så overbevisende i sin rolle som russisk gangster, at han spredte skræk og rædsel da han købte en kop suppe i frokostpausen

Han ser ikke så farlig ud, men Viggo Mortensen skræmte livet af gæsterne i en russisk supperestaurant. (Foto: AP)
Han ser ikke så farlig ud, men Viggo Mortensen skræmte livet af gæsterne i en russisk supperestaurant. (Foto: AP)

Der er grund til at tro, at Viggo Mortensen bliver skræmmende overbevisende i rollen som russisk gangster i David Cronenbergs film 'Eastern Promises'.

I hvert fald fik han en hel russisk restaurant til at stivne af frygt, da han ville købe sig lidt frokost i en pause mellem indspilningerne. Det skriver avisen New York Daily News.

For at få danske Viggo til at ligne en ond, russisk gangster havde Cronenberg nemlig hyret en makeup-artist til at tegne ægte, russiske bandetatoveringer på ham.

Reaktionen, da Viggo trådte ind på restauranten, beviste, at de var troværdige nok.

- Stedet blev fuldsændig stille. Ikke på grund af hans star-power, men fordi folk genkendte tatoveringerne - og selvfølgelig blev bange, siger en kilde til avisen.

Der gik dog ikke lang tid, før Viggo afslørede sig selv og alle kunne ånde lettet op.

- Da det blev klart, at Viggo ikke kunne sige 10 ord på russisk, blev atmosfæren igen afslappet, siger kilden til new York Daily News.

Det er anden gang, Viggo Mortensen samarbejder med Cronenberg, det også instruerede 'A History of Violence', hvor danskeren spillede hovedrollen.