Annonce:
Annonce:

Tarantino sagsøger hjemmeside efter manus-læk

Den amerikanske filminstruktør Quentin Tarantino sagsøger nu bloggen Gawker, som har haft hans lækkede manus liggende på nettet.

Tarantino er rasende over lækket. (Foto: AP)
Tarantino er rasende over lækket. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hvis adfærden hos de fleste af hans karakterer på nogen måde minder om ham selv, har man ikke lyst til at blive uvenner med kultinstruktøren Quentin Tarantino.

Tarantino dropper film efter manuskriptet er lækket

Ikke desto mindre er det lige netop det, der er sket for det amerikanske blogmedie Gawker. De har nemlig valgt at linke videre til et af instruktørens manuskripter, der er blevet lækket, og det fik instruktøren op i det røde felt. Hjemmesiden kan derfor nu se frem til et sagsanlæg, skriver blandt andre Female First.

- Gawker Media har skabt en forretning på grundlag af rovdyrslignende journalistik, hvor de overtræder menneskers rettigheder for at kunne tjene småpenge. Denne gang er de gået for vidt, står der i søgsmålet.

Fucking agenter
Tarantinos advokater køber heller ikke bloggens forsvar, der hidtil har lydt, at de var nødsaget til at linke til det lækkede indhold for at kunne lave ordentlige og troværdige nyheder.

- Gawker Media har krydset den journalistiske linje ved at promovere sig selv til offentligheden som den første kilde, der ulovligt har læst hele manuskriptet, lyder det.

Selv mener den 50-årige instruktør, at lækket er sket gennem en af de få indviede skuespillers agenter. Og det har skubbet filmen med titlen 'The Hateful Eight' endnu længere ud i fremtiden.

- Jeg aner ikke, hvordan de her fucking agenter arbejder, men den her film bliver ikke den næste. Jeg rykker videre. Jeg har ti mere, hvor den kom fra, fortalte han for nylig til hjemmesiden Deadline.com.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: