Annonce:
Annonce:

Matthesen: Jeg har ingen problemer med Spang

Komikeren Anders Matthesen præciserer, at han ikke har anklaget sin kollega Jonathan Spang for 'plakattyveri', og at det hele lugter af mediespekulation fra filmselskabets side

Både 'Sorte Kugler' og 'Talenttyven' har tydeligvis hentet inspiration fra filmplakaterne til de gamle danske folkekomedier.
Både 'Sorte Kugler' og 'Talenttyven' har tydeligvis hentet inspiration fra filmplakaterne til de gamle danske folkekomedier.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Læs også:

Anders Matthesen anklager Spang for plakatkopi

Læs også:

Jonatan Spangs talentløse debutfilm

Sagen om de to filmplakater til henholdsvis Anders Matthesens film 'Sorte Kugler' og Jonathan Spangs instruktørdebut 'Talenttyven' blev beskrevet i papirudgaven af Jyllands-Posten i tirsdags under overskriften 'Komikere i plakatstrid'.

Nu præciserer Anders Matthesen, at der ikke er en strid mellem ham selv og kollegaen Jonathan Spang. Derimod fastholder han kritikken af filmselskabet Nimbus, der står bag både 'Sorte Kugler' og den aktuelle 'Talenttyven'.

Se tv-interview:

Anden om komiker-krigen: Hvis folk mobber får de en flad

- Hvorfor Nimbus i første omgang har ment, at det var nødvendigt at vildlede publikum til, at tro at Jonatans film har noget med Anders at gøre, kan man undre sig over. Jonatan plejer fint at kunne klare sig selv og stå for sine egne - i øvrigt meget originale - ting, skriver Anders Matthesen på sin Facebook-profil, og fortsætter:

Annonce:

- Og hvorfor Nimbus film efterfølgende har valgt at blæse deres egen dårlige sag op i pressen med sig selv som martyr, kan man så efterfølgende undre sig over. Det man IKKE undrer sig over, er alle de mennesker der kalder det et PR stunt for Nimbus nye film. Det er måske ikke helt skævt iagttaget.

Ønsker held og lykke
I sit indlæg understreger Matthesen flere gange, at skurken i plakatkrigen ikke er Spang, men derimod Nimbus Film.

- Der er ingen beef mellem Anders og Jonatan, tværtimod har Jonatan forsøgt at standse plakaten. Men Nimbus har altså vurderet, at det var for lukrativ en idé at lægge sig op af Anders og 'Sorte Kugler' til, at de valgte at følge instruktørens ønske. Uanset hvad ønsker vi Jonatan al succes og held og lykke med filmen. Vi glæder os til at se den, slutter det lange indlæg.

Jonathan Spangs film 'Talenttyven' her premiere i dag og har på forhånd fået en hård medfart fra de danske filmanmeldere. Blandt andet i Ekstra Bladet, hvor filmen høster sølle to stjerner under overskriften 'Totalt talentløs'.

Annonce:

Træk i den grønne streg på collagen nedenfor og bedøm selv, om du synes, plakaterne ligner hinanden for meget...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: