Marcus blev velsignet af Pelé

Den 12-årige Marcus Rønnow, der har hovedrollen i efterårets store familiefilm 'Storm', hilste på fodboldlegenden Pelé

Den 12-årige Marcus er i den syvende himmel, fordi han hilste på Pelé. Her ses han med hunden Storm i en scene fra filmen 'Storm'.(Foto: Hammer Pr)
Den 12-årige Marcus er i den syvende himmel, fordi han hilste på Pelé. Her ses han med hunden Storm i en scene fra filmen 'Storm'.(Foto: Hammer Pr)

Den 12-årige Marcus Rønnow, der spiller hovedrollen som Freddie i efterårets store familiefilm 'Storm' kan netop nu gå på vandet og er bogstaveligt talt i den syvende himmel. Han hilste nemlig igår på selveste fodboldlegenden Pelé netop før, han selv skulle i 'Go' Aften Danmark' på TV2 og reklamere for den kommende film, der rammer biograferne på fredag.

- Lige før Marcus skulle i studiet kom Pelé med hele sit følge ind på redaktionen på Hovedbanegården. Og vi havde det alle, som om det var paven eller selveste Obama, der kom på besøg. Pelé fik øje på Marcus og hans lillebror Sofus og gik derefter målbevidst hen til de to drenge og gav dem hånd, fortæller ASA-Film, der producerer filmen og tilføjer:

-Lige før Marcus skulle i studiet, sagde Pelé til ham: Good luck.

Pelé fulgte interesseret med i indslaget om filmen 'Storm' undervejs. Og da Marcus lidt senere kom ud, sagde Pelé: Congratulations.

Og så fik Marcus ellers lige en brasiliansk landsholdstrøje med Pelés håndskrevne signatur på. Så bliver det altså ikke større fortæller ASA-Film.

1 af 3 12-årig Marcus Rønnow ses her fra en scene i efterårets store familiefilm 'Storm' sammen med hunden af samme navn.(Foto: Hammer.pr)
2 af 3 Fodboldlegenden Pelé har både hilst på Santin og Ailton fra FCK, men han gav sig også tid til at hilse på 12-årige Marcus, der snart kan ses i biograferne.(Foto: AP)
3 af 3 Den 12-årige Marcus er i den syvende himmel, fordi han hilste på Pelé. Her ses han med hunden Storm i en scene fra filmen 'Storm'.(Foto: Hammer Pr)