Annonce:
Annonce:

'Pusher II' sælger billetter

'Pusher II' solgte 23.000 biografbilletter på kun to dage

Filminstruktøren Nicolas Winding Refn og skuespilleren Mads Mikkelsen har fået anmelderne til at finde den helt store ros frem, og publikum strømmer til. (Foto: Ole Steen)
Filminstruktøren Nicolas Winding Refn og skuespilleren Mads Mikkelsen har fået anmelderne til at finde den helt store ros frem, og publikum strømmer til. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv
- Jeg er helt exceptionelt glad for, at 'Pusher II' er blevet så godt modtaget af både publikum og anmeldere. Det er over alle forventninger. Jeg må bare konstatere, at Peters Jul i år blev Jangs jul, fortæller filminstruktøren Nicolas Winding Refn, der blandt venner bliver kaldt Jang.

Hans glæde skyldes, at hans film 'Pusher II' på kun to dage har solgt 23.000 biografbilletter.

- Det store salg er helt klart min bedste julegave sammen med et samlesæt af en tysk ubåd og en robot, jeg fik af min datter, fortæller Nicolas til Ekstra Bladet.

Det er otte år siden, at Nicolas Winding Refn lavede sin første film 'Pusher', der til sammenligning blev set af 16.000 mennesker på åbningsweekenden, men over tre dage. Filmen endte med at sælge hele 200.000 biografbilletter, og alt tyder på, at 'Pusher II' vil sælge mindst lige så mange billetter.

Gik konkurs
Den økonomiske saltvandsindsprøjtning falder også på et tørt sted for Nicolas Winding Refn, der sammen med filmproducenten Henrik Danstrup gik konkurs med Refns sidste film 'Fear X', der kun solgte 6291 biografbilletter i Danmark.

Henrik Danstrup fortæller begejstret, at det flotte biografsalg på 'Pusher II' helt sikkert vil hjælpe på den skrantende økonomi efter konkursen med 'Fear X'.

- Det er som at få en ekstra stor julegave. Nu ser det ikke længere så sort ud, som det gjorde. Nicolas og jeg fik jo en kæmpe bankgæld efter 'Fear X', så nu tror jeg, at der bliver penge både til at betale af på gælden og til at finansiere Jangs kommende engelsksprogede filmprojekt 'Billys People'.

Nicolas Winding Refn fortæller i øvrigt Ekstra Bladet, at gyserfilmen 'Billys People' vil blive en meget udadvendt film i forhold til den indadvendte 'Fear X'.

- Jeg sidder og skriver på manuskriptet og har allerede også kontaktet nogle store amerikanske filmstjerner, der virker interesseret i at komme på rollelisten, fortæller Nicolas Winding Refn.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: