Se Lykke May blive smadret psykisk i Biers nye film

Susanne Biers nye film-baby har verdenspremiere i morgen. Få et smug kig på de stærke sager her

Den danske Oscar-vindende instruktør Susanne Bier har i morgen verdenspremiere på sin nye stjernespækkede spillefilm, 'En Chance til'. Det sker på filmfestivalen i Toronto.

Den tidligere danske topmodel Lykke May spiller en af hovedrollerne i filmen, der handler om kampen om en lille uskyldig baby.

I korte træk handler Biers nye værk om de to politimænd Andreas og Simon, der lever vidt forskellige liv. Andreas er lykkelig med sin familie, mens den fraskilte Simon bruger størstedelen af sin tid på den lokale stripklub. Men alt bliver vendt op og ned, da de en dag kaldes ud til husspektakel hos et junkiepar. Det ligner en rutinesag – indtil Andreas finder deres forsømte baby overladt til sig selv i et skab. Den ellers så afmålte politimand bliver konfronteret med sin egen magtesløshed og rystes i sin grundvold - og i et øjebliks desperation tager han loven i egen hånd og kidnapper barnet.

Nikolaj Coster-Waldau spiller rollen som Andreas. (Pr-foto: Rolf Konow)
Nikolaj Coster-Waldau spiller rollen som Andreas. (Pr-foto: Rolf Konow)
 

I Lykke Mays debutfilm spiller hun junkie-moren, der higer efter sit barn. Og ikke kun er hun ødelagt at stoffer - kampen for barnet smadrer hende psykisk.

Ud over Lykke May er valget af skuespillere faldet på Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie og Nikolaj Lie-Kaas.

Trods der er næsten et halvt år til den danske biografpremiere, er filmen allerede blevet en international festivalsucces. Efter Toronto-visningen i morgen har filmen europapremiere på filmfestivalen i San Sebastián 20. september, og filmen er også netop udtaget til London Film Festival, hvor den vises i midten af oktober.

'En chance til' har dansk premiere 15. januar 2015.

0 kommentarer
Vis kommentarer