Er du klar til endnu en omgang: Nu er Gladiator 2 på vej

Filmbladet The Hollywood Reporter afslører, at den 80-årige filminstruktør Ridley Scott er på vej med en opfølger til hans Oscar-vindende film 'Gladiator' fra år 2000

Russell Crowe i filmen Gladiator fra år 2000 i rollen som gladiatoren Maximus. (foto: Allstar Picture Library)
Russell Crowe i filmen Gladiator fra år 2000 i rollen som gladiatoren Maximus. (foto: Allstar Picture Library)

18 år efter at filminstruktøren Ridley Scott fejrede store triumfer i år 2000 med sin storfilm 'Gladiator' med selveste Russell Crowe i hovedrollen, afslører det anerkendte filmblad The Hollywood Reporter nu, at den 80-årige instruktør er på vej med en opfølger, Gladiator 2.

Netop nu er Ridley Scott i gang med forhandlinger omkring filmprojektet sammen med filmselskabet Paramount. Den 80-årige filminstruktør og hans filmselskab Scott Free Productions arbejder på en opfølger, der skal fokusere på Lucius-karakteren i den gamle film.

I Gladiator fra år 2000 blev Lucius spillet af Spencer Treat Clark. Lucius var i filmen søn af Lucilla, der blev spillet af den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen, og han var nevø til Commudus, der blev spillet af Joaquin Phoenix. Og det var filmens absolutte hovedrolleindehaver Russell Crowe i rollen som Maximus, der hjalp den unge Lucius.

Det skriver The Hollywood Reporter

Det er den 80-årige Ridley Scott, der selv skal instruere den kommende Gladiator 2. Han har tidligere lavet verdenskendte film som 'Blade Runner', 'Thelma & Louise' samt 'Alien'.

Filmen Gladiator fra år 2000 fik i øvrigt hele fem Oscar-priser, heriblandt prisen for bedste film. Og Russell Crowe vandt prisen for 'bedste mandlige hovedrolle'.

En dramatisk scene fra filmen Gladiator. (Foto: Cinetext Bildarchiv)
En dramatisk scene fra filmen Gladiator. (Foto: Cinetext Bildarchiv)