Fans raser over ny Baywatch-trailer - se den her

Den kommende film bliver angiveligt en komedie, og det er mange fans vrede over. Se den første trailer herunder

Første trailer til den kommende Baywatch-film har gjort mange fans rasende. Se den her.

Den har været lang tid undervejs undervejs, men i 2017 lander den længe ventede genindspilning af livredder-serien Baywatch endelig i biograferne, og hvis en første trailer er noget at dømme efter, kommer filmen til at dele vandene.

Et lille døgns tid efter traileren blev frigivet, har mange inkarnerede Baywatch-fans nemlig givet deres uforbeholdne mening, og den er bestemt ikke positiv, skriver The Independent.

Hvis man skal tro traileren, har den kommende Baywatch-film nemlig lagt en ironisk distance til 90'er-seriens ofte ganske selvhøjtidelige stil, og der bliver blandt andet gjort tykt grin med Pamela Andersons ikoniske slowmotion-strandløb fra den oprindelige Baywatch-serie.

Babes Anna Katharina den fødte Baywatch-sild

Det er dog ikke faldet i god jord hos forventningsfulde fans, som nok havde regnet med noget andet end et komisk twist på den dramatiske livredder-serie.

Baywatch-filmen har Dwayne 'The Rock' Johnson, Kelly Rohrbach, Zac Effron og Alexandra Daddario i rollerne som henholdvis Mitch Buchanan, C.J. Parker, Matt Brody og Summer Quinn.

Derudover forventes to af seriens største stjerner, Pamela Anderson og David Hasselhoff, at dukke op i gæsteroller.

Filmen 'The People Garden' handler om en pige, der rejser til Japan for at slå op med sin rockstjerne-kæreste. Men han er blevet væk i en mystisk skov. Og her møder hun Pamela Anderson. (Foto: Planet Photos/Polfoto Filmnyheder Pamela Anderson helt nøgen i ny film

Filmen har premiere i amerikanske biografer 19. maj 2017. En dansk premieredato er endnu ikke fastsat.

Den kommende Baywatch-film er blevet teaset gennem flere korte Instagram-videoer i årets løb. Se dem herunder:

 

51 kommentarer
Vis kommentarer