Gustav om ny 'Fifty Shades'-film: Her er min bedømmelse

Allerede inden filmens start var forventninger i top fra den tidligere realitystjerne

Se traileren til filmen her

Gustav Salinas havde på forhånd sat forventningerne skyhøjt, da han mødte op på den røde løber til gallapremieren på ’Fifty Shades – I mørket’.

- Jeg er fan, og jeg har glædet mig så meget til i aften. Det er hemmelighederne, der tænder mig. At der er en mand, og man ved ikke rigtig, hvad han vil, det er så perverst og så lækkert. Jeg synes, den første var SÅ god, forklarede han på den røde løber.

Og da Ekstra Bladet dagen efter får Gustav Salinas i røret for at få en hurtig anmeldelse, holder han sig ikke tilbage. Aftenen har været en succes, og han giver filmen seks ud af seks stjerner. Intet mindre kan gøre det.

- Filmen er ligesom et knald, man bare må prøve. En man skal have tjekket af på sin liste, siger han glad.

Se Gustavs klients vilde forvandling

- Hvad fungerede?
- Den var meget sensuel, sexet og pervers. Den er lige på grænsen til at være for pervers. Den var også næsten for overdrevet.  På et tidspunkt er Christian Grey udsat for en helikopterulykke, og så kan han bare rejse sig igen dagen efter. Kvinderne kan nok lide den, for han har det, som alle vil have, men ingen tør sige. Han har penge, ser godt ud, giver kæmpe orgasmer og han har sikkert også en kæmpe pik.

- Hvad fungerede ikke?
- Den er meget overdrevet og meget amerikansk. Hvis man kan lide, at det er lidt for meget hele tiden, så er det en god film. Men den er også som et voldsomt knald, man ikke skal prøve igen. Jeg synes, den var rigtig, rigtig god, og der var en masse flotte scener, men jeg tror ikke, jeg skal se den igen.

Er det en film, du kan anbefale til andre?
- Den kan anbefales til kvinder, der har brug for at få en på opleveren. Man fantaserer meget i filmen. Jeg sad med en veninde, og hun morede sig. Men jeg tror, at heteroseksuelle mænd vil kede sig og få lavt selvværd.