Johnny Depp: Du skal ikke finde dig i noget pis!

Hollywood-skuespilleren var i hopla til pressemødet på sin kommende film 'Alice i Eventyrland: Bag Spejlet.'

Johnny Depp sendte en skjult sviner mod paparazzi-fotografer og journalister til pressemødet for hans kommende film 'Alice i Eventyrland 2. (Foto: AP)
Johnny Depp sendte en skjult sviner mod paparazzi-fotografer og journalister til pressemødet for hans kommende film 'Alice i Eventyrland 2. (Foto: AP)

(LONDON) Ekstra Bladet: Han har medvirket i talrige af de helt store Hollywood-film, han er en af verdens mest indtjenende skuespillere og han har datet en lang række af skønheder, der ville få den almindelige mand til at falde måbende baglæns.

På trods af dette er det tydeligt, at Johnny Depp ikke er typen, der tager sig selv alt for højtideligt.

Det stod klart nærmest i samme sekund, den 52-årige Hollywood-stjerne trådte ind til pressekonferencen på sin kommende film, 'Alice i Eventyrland: Bag spejlet', søndag eftermiddag.

Allerede inden journalisterne kom til orde, var den excentriske skuespiller i gang med at balancere et kagefad på hovedet til stor morskab for hans medskuespillere og de tilstedeværende journalister.

Mia Wasikowska (højre) spiller hovedrollen 'Alice' i filmen. (Foto: JamesGillham/StingMedia.co.uk)
Mia Wasikowska (højre) spiller hovedrollen 'Alice' i filmen. (Foto: JamesGillham/StingMedia.co.uk)

Johnny Depp på scenen med Hollywood Vampires under Grammy-showet i Los Angeles i sidste måned. (Foto: AP) DK MusikNYT Johnny Depp rocker Jylland til sommer

Johnny Depp spiller 'Den gale Hattemager' i filmen, som også har Borat-skuespilleren, Sacha Baron Cohen, på rollelisten. Og de to herrer klikkede i den grad under optagelserne på filmen.

- James (Instruktøren, James Bobin, red.) lod os improvisere i en af scenerne og 15-20 minutter inde, kunne vi ud af øjenkrogen se folk begynde at forlade settet for at gå til frokost, fortæller de to stjerner grinende i munden på hinanden.

Sacha Baron Cohen og Johnny Depp. (Foto:) JamesGillham/StingMedia.co.uk
Sacha Baron Cohen og Johnny Depp. (Foto:) JamesGillham/StingMedia.co.uk
 

jeg var ikke sød ved DiCaprio på settet, erkender Johnny Depp- Foto: All Over Intl. kendte Johnny Depp: Jeg torturerede DiCaprio

Filmen handler om at rejse i tiden, og på trods af at Johnny Depp har høstet millioner af kroner på skuespillet, virker det ikke til, at Hollywood-stjernen synes, at pengene er hele medie-cirkusset værd.

Det afslørede skuespilleren i en skjult sviner mod diverse paparazzi-fotografer og journalister, da han blev spurgt om, hvilket råd han ville give sit seks-årige jeg, hvis han kunne rejse tilbage i tiden.

- Jeg ville sige: 'Søg efter noget simpelt. Hold dig fra at gøre ting, der får folk til at stirre efter dig på restauranter og ting, der får folk til at forfølge dig i biler og på motorcykler, og som står ude foran dit hotel.'

- 'Hold dig væk fra folk, som skriver helt utrolige - dog til tider underholdende - men løgnagtige historier om dig', fortsatte han og afsluttede med noget af en mavepuster dog sagt med et glimt i øjet:

- Og ja, mit sidste råd ville vel være, at du ikke skal finde dig i noget pis. Hvis nogle pisser på dig , så 'beat the fuck out of them' (bank dem til ukendelighed, red.).

Intl. kendte Mener de det? Depp og kone undskylder for smugling i bizar video

Filmen, der har den 26-årige skuespiller Mia Wasikowska i hovedrollen som 'Alice', bliver vist i danske biografer d. 26 maj.

Ekstra Bladet var inviteret til pressemødet af The Walt Disney Company Nordic.

Johnny Depp kan nu joke med sin bizarre undskyldning givet til de australske myndigheder. (Foto: AP) Intl. kendte Filmstjerne gør grin med hunde-smugling

0 kommentarer
Vis kommentarer