Legendarisk gyserfigur vender tilbage

Kult-gyseren 'Candyman' får nu en fortsættelse

Se traileren til 'Candyman 2020' her.

Stil dig foran et spejl og sig hans navn fem gange. Så dukker det uhyggelige genfærd Candyman op og slagter dig med den krog, han har i stedet for sin ene hånd.

Det beskriver i grove træk handlingen i en af 90'ernes største gysersucceser, filmen 'Candyman', som nu 28 år senere får en efterfølger i form af 'Candyman 2020'.

Den første 'Candyman' foregik i Chicago-ghettoen Cabrini–Green, som i den kommende film er blevet revet ned og erstattet af velhaver-boliger. 'Candyman' huserer dog stadig i nabolaget, og det gør tidligere Cabrini–Green-beboer Anthony McCoy, der i den første film var tæt på at blive et af Candymans ofre, såmænd også.

Anthony McCoy får ved et uheld hidkaldt Candyman mens han søger inspiration til sin kunst, og dermed er der endnu en gang lagt op til uhygge og blodbad, når den tidligere slave med krog-hånden skal have stillet sin blodtørst.

'Candyman 2020' er skrevet og produceret af den succesfulde gyserinstruktør Jordan Peele og instrueret af relativ ukendte Nia DaCosta.

Hovedrollen som Anthony McCoy spilles af Yahya Abdul-Mateen II, der er kendt for blandt andet 'Aquaman' og 'Watchmen', mens Tony Todd endnu en gang indtager rollen som Candyman. Derudover er Vanessa Williams tilbage i rollen som Anthony McCoys mor, Anne-Marie McCoy.

Den oprindelige 'Candyman' er baseret på Clive Barker-novellen 'The Forbidden', som foregår i et nedslidt arbejderkvarter i Liverpool.

Filmens store succes gjorde, at der blev produceret to film yderligere i 1995 og 1999. 'Candyman 2020' er dog ifølge Rotten Tomatoes en direkte efterfølger til den oprindelige film fra 1992.

'Candyman 2020' har endnu ikke fået en dansk premieredato.