Annonce:
Annonce:

Ny trailer til 'Ondskabens Kirkegård' - og den er skræmmende

Den mest uhyggelige Stephen King filmatisering nogensinde?

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det lover godt for den kommende genindspilning af 'Ondskabens Kirkegård' - i hvert fald, hvis man skal tro den spritnye trailer.

Stephen Kings berømte roman 'Pet Sematary', blev første gang filmatiseret i 1989 og var dengang en stor succes. I Danmark hed filmen 'Ondskabens kirkegård'.

Den kommende film har stærke kræfter som John LIthgow og Jason Clarke i hovedrollerne og manuskriptforfatteren Jeff Buhler har store ambitioner med filmen:

- Vores mål er at skabe den mest uhyggelige Stephen King filmatisering nogensinde og jeg tror, at det er lykkedes, fortæller han til Dread Central.

 

I den nye udgave af 'Pet Sematary', der får premiere i april, spiller John Lithgow rollen som Jud Crandall, der advarer sine nye naboer om en ældgammel begravelsesplads, der kan genopleve de døde.

Foto: Paramount Pictures
Foto: Paramount Pictures
 

Familien Creed er flyttet ud på landet i et smukt beliggende hus i et skovområde. Deres nye ældre nabo, Jud Crandall, viser dem i skoven en gammel dyrekirkegård, der har ligget der i mange år. Og det siges, at dyrene genopstår fra de døde, hvis de bliver begravet her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... SE BILLEDERNE

Annonce:
Annonce: