Verdensstjerne til grin efter trailer

Folk har både svært ved at tro deres egne øjne - og holde hånen tilbage - efter at have set den seneste smagsprøve på 'Aladdin'

Teaseren til 'Aladdin' - hvor man ser Smith som Genie - her

Der var både skepsis og håb at spore, da megastjernen og gavflaben Will Smith blev castet i rollen som ånden Genie i genindspilningen af Disneys 'Aladdin', der udkommer senere i år.

Karakteren blev i 1992 et Disney-ikon, da komiker-koryfæet Robin Williams lagde stemme til den animerede blå ånd, så det er nogle snabelsko, der skal udfyldes.

I den anden smagsprøve på filmen får man for første gang et glimt af Will Smith i aktion. Klippet viser Smith i blå sminke og halvanimeret - og fans af den originale film er ikke begejstrede. Et hurtigt kig på Twitter giver et indtryk af en forundret fanskare:


Endelig: Se den første trailer til den nye Aladdin-film

Den helt nye spillefilm har både prominente Hollywood-stjerner samt et par skuespils-kometer på rollelisten.

Ud over Smith som Genie byder rollelisten på britiske Naomi Scott, som skal spille Prinsesse Jasmin. Den noget mere uprøvede Mena Massoud fra Egypten tager den altoverskyggende hovedrolle som Aladdin.

Filmen skal instrueres af Guy Ritchie, der brød igennem med 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels' i 1998 - og siden har instrueret blandt andet Robert Downey Jr. i rollen som Sherlock Holmes.

Hakuna matata! Få et smugkig på ny 'Løvernes Konge'-film