'Fissekurt' var ikke på tv: Nu kæmper han om en plads i 'X Factor'

Det er ikke alle de talentfulde sangere, der har fået tv-tid i talentshowet. 19-årige Mathias er en af dem

'Fissekurt' var tydeligt nervøs, da han stod overfor dommerne i X Factor. Se hans præstation her. Video: TV2

Kategorierne er fordelt. Årets 'X Factor'-dommere kender med andre ord deres skæbne. Ankerstjerne 'vandt' de unge - en kategori og talentmasse, der normalt er ret eftertragtet at få fingre i.

De mest håbløse sangere er sorteret fra, mens dem der har størst chance for at ramme tonerne rent er tilbage i flokken.

Alle tre dommere fremstår sært tandløse i denne ombæring af 'X Factor'. Foto: TV2 Anmeldelser 'X Factor'-dommen: Pinligt, Ankerstjerne

I næste uge skal der sorteres yderligere i råmaterialet, når Ankerstjerne skal udvælge dem, der skal dyste i hans Five Chair Challenge.

Blandt dem, dommeren sender videre til kampen om en stol, er et for seerne helt ukendt ansigt. 19-årige Mathias og hans audition har ikke fundet vej til tv-skærmen på TV2 i årets 'X Factor'.

Ekstra Bladet har fået lov at vise hele den unge sangers audition, og det er noget af en modtagelse Thomas Blachman giver ham.

- Fissekurt, udbryder den skaldede speedsnakker, da Mathias træder ind foran dommerne første gang.

- Fissekurt?!? Det er en ny en, svarer Mathias tilbage, inden han synger 'Frit Land' med Ulige Numre for de tre dommere.

' Flemming sang 'Despacito' på filippinsk. Foto: TV2 X Factor Film, tv & radio 'X Factor'-deltager tager VILDT valg: - Det er sgu for crazy!

Se hele hans audition i klippet her over.

Mathias får tre gange ja af dommerne, men om han også får en plads i liveshowene, må vi vente i spænding med at finde ud af.

Det er fredag 25. januar klokken 20, at Ankerstjerne skal træffe svære valg og tage afgørende beslutninger, når 'X Factor' byder på Five Chair Challenge.

Det bliver tre gange ja fra dommerne til Mathias. Foto: TV2
Det bliver tre gange ja fra dommerne til Mathias. Foto: TV2
 

26 kommentarer
Vis kommentarer