Annonce:
Annonce:

Fodboldlegendes datter bliver vært på DR

Josefine Høgh, der er sportsjournalist og tidligere elitefodboldspiller, bliver ny vært på DR Sporten, når de fra februar begynder at sende fast fra Aarhus

Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten. Foto: PR-Foto/DR
Josefine Høgh bliver ny vært på DR Sporten. Foto: PR-Foto/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

DR Sporten får et nyt ansigt, når programmet fra 1. februar bliver sendt fra det nye DR-studie ved havnen i Aarhus.

Her bliver det Josefine Høgh, der bliver en del af værtsteamet og skal guide seerne gennem sportsnyhederne.

Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Den 28-årige journalist har indtil nu arbejdet som sportsjournalist på Discovery Networks kanaler. Derudover har hun selv gjort karriere som fodboldspiller på eliteniveau, blandt andet i OB, Skovbakken IK og Fortuna Hjørring.

Hun er desuden datter af Lars Høgh, tidligere dansk landsholdsmålmand og nuværende målmandstræner. Som spiller opnåede Lars Høgh hele 817 førsteholdskampe for OB.

TV2 har fundet Michèle Bellaiches afløser

Josefine Høgh glæder sig nu til at kaste sig over den nye udfordring som sportsvært på DR Sporten.

Annonce:

- Efter at have arbejdet med primært fodbold, er det en fed udfordring og et naturligt næste skridt at prøve kræfter med værtsrollen og alle de andre sportsgrene, jeg også brænder for. Det bliver samtidig fantastisk spændende at være med til at bygge Sporten op i Aarhus sammen med mine nye, dygtige kollegaer på DR Sporten, siger den nye vært i pressemeddelelsen.

Josefine glæder sig til at blive vært på DR Sporten. Foto: PR-Foto/DR
Josefine glæder sig til at blive vært på DR Sporten. Foto: PR-Foto/DR

Josefine Høgh har en kandidat i psykologi fra Aarhus Universitet, og hun ser frem til at bruge sin viden herfra i det nye job som vært.

TV2-legende gør comeback på skærmen

- DR Sporten skal samle danskerne ved de store sportsbegivenheder, men jeg har også altid været fascineret af sportens personlige fortællinger og menneskerne bag præstationerne. Netop de historier er DR Sporten rigtig gode til at fortælle, og dem glæder jeg mig til at formidle, hvad enten det handler om de store sportsstjerner eller mere ukendte talenter – fælles for dem er dedikationen og kærligheden til sporten, som smitter af på os andre, siger hun i pressemeddelelsen.

DR glæder sig
Hos DR Sporten glæder sportschef Søren Vestergaard sig også over, at de nu kan byde Josefine Høgh velkommen til deres værtsteam.

Annonce:

- Det er lidt af et lykketræf, at vi har fået en så spændende profil med på holdet, når vi begynder at sende fra vores nye studie i Aarhus. Josefine har sporten i hjertet og er en meget kompetent sportsjournalist, som jeg glæder mig til at se i værtsrollen. Sammen med resten af vores stærke hold skal hun nok bringe fornyelse til DR Sporten, som vores nye rammer i Aarhus så fint lægger op til, siger han i pressemeddelelsen.

Comeback efter ti år: Populær vært vender tilbage til DR

Josefine Høgh er allerede tiltrådt sit nye job på DR Sporten, og hun vil kunne ses på skærmen fra februar.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... SE BILLEDERNE

Annonce:
Annonce: