Forholdet brast: Nu ser Nadine en anden

Forholdet til landmand-Troels holdt ikke, da det blev hverdag

Nadine ses i dag med en fyr, hun mødte weekenden inden, optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' begyndte. Foto: TV2
Nadine ses i dag med en fyr, hun mødte weekenden inden, optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' begyndte. Foto: TV2

Troels Hymøller og Nadine Jansen lignede det perfekte par, da de kissemissede på den romantiske weekend i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'.

De to unge jyder fortsatte med at ses, da kameraerne slukkede, men som Troels afslørede i aftenens program, så er de to tv-turtelduer ikke sammen længere.

- Vi nåede at være sammen i en måned til halvanden, men da vi lærte hinanden rigtigt at kende, fandt vi ud af, at vi ikke rigtigt passer sammen, siger Troels Hymøller til Ekstra Bladet.

Der er intet ondt mellem de to ekser, fortæller de begge to.

- Der er ingen bestemt grund til, at vi ikke er sammen mere. Vi er bare ret forskellige, så det fadede ud, og i dag har vi ikke rigtig kontakt med hinanden, siger Nadine Jansen, der tidligere har fortalt Ekstra Bladet, at hun har fået mange henvendelser fra fyre, der har set hende på tv. Men alle bejlerne kan godt slå koldt vand i blodet!

Nadine bestormes af unge fyre: - Jeg er stoppet med at tælle

- Jeg ses med en anden. Det er ret nyt, og han er ikke landmand, griner Nadine Jansen.

Faktisk er det ved at være noget tid siden, hun mødtes med sin nye flamme første gang. Det var helt tilbage i starten af sommeren.

- Vi mødtes i weekenden, inden optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' startede, da jeg var til en fødselsdag i København. Vi faldt i snak, fortæller hun.

Det er ikke så underligt, at mange fyre har skrevet til smukke Nadine. Foto: Privat
Det er ikke så underligt, at mange fyre har skrevet til smukke Nadine. Foto: Privat

Kontakten mellem Nadine og fyren fra København blev ikke til det helt vilde på det tidspunkt - hun skulle til at søge kærligheden på tv, og han skulle flytte Grønland og bo i halvandet år.

- Men efter det med Troels sluttede, begyndte vi at have kontakt. Der er selvfølgelig lang afstand, men vi ses, når han er hjemme, siger hun.

Nadine er færdiguddannet som sygeplejerske om få måneder og har søgt en stilling i på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk - både for at være tættere på ham og for selve oplevelsen i Grønland.

Parret har endnu ikke taget skridtet fuldt ud og kalder sig ikke officielt kærester, men tager det stille og roligt.

Landmand-Troels: Det var ikke vores første kys

Mens Nadine er mere eller mindre afsat, er Troels stadig single.

- Jeg har ikke en kæreste i dag. Der er nogle piger, der har skrevet til mig, efter de har set 'Landmand søger kærlighed', og måske vil jeg prøve at skrive til en enkelt eller to af dem, siger han.

Se hvordan det går de andre landmænd i jagten på kærligheden på TV2 tirsdag klokken 20.