Annonce:
Annonce:

Forklarer stor 'Vild med dans'-ændring

Sarah Grünewald er ikke længere at finde i 'Vild med dans'-programmet green room

Sarah Grünewald har fået en ny position i 'Vild med dans'. Foto: Kenneth Meyer
Sarah Grünewald har fået en ny position i 'Vild med dans'. Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

19. sæson af 'Vild med dans' er danset igang.

Men det er i denne sæson ikke kun nydanserne, der er nye. Der er både ny vært, nyt logo, nye farver og ikke mindst en ny plads til Sarah Grünewald, der ikke længere tager imod deltagerne i 'green room', efter at de har danset.

- Jeg blev spurgt, og jeg synes, at det var en rigtig god idé, siger Grünewald til Ekstra Bladet, der spurgte ind til ændringen.

- Jeg trængte også til at få en ny position på en eller anden måde, tilføjer 'Vild med dans'-værtinden.

Artiklen fortsætter under billedet . . .

Sarah Grünewad står nu klar til at bede dommerne om en kommentar til danserne  og ikke point til danserne, som hun plejer. Foto: Kenneth Meyer
Sarah Grünewad står nu klar til at bede dommerne om en kommentar til danserne og ikke point til danserne, som hun plejer. Foto: Kenneth Meyer
 

Førhen var det Christiane Schaumburg-Müller, der tidligere på året meddelte sin afgang fra programmet, som stod klar til at spørge dommerne, hvad de mente om nydansernes dansetrin.

En position som Grünewald nu har overtaget, imens Martin Johannes Larsen står i green room.

Annonce:

- Jeg synes, at det er vældig dejligt, at opleve Martin ude i green room, hvor han virkelig kan komme til sin ret, lyder det rosende fra Sara Grünewald.

Nyt studie
Som nævnt har studiet også fået sig en overhaling.

Det er tre år siden, man sidst pillede ved programmets udtryk, men denne gang er det både logo, lys og scenografi, der har fået en tur med penslen.

Til pressedagen forud for premieren forklarede underholdningsredaktør på TV 2 Thomas Richardt Strøbech, at man vil signalere noget nyt.

- Vi kunne godt tænke os at lege lidt med udtrykket i 'Vild med dans' og gøre det virkelig sjovt igen, og jeg synes, at det her studie signalerer noget mere fest, farver og pang end det gamle art deco-look, som var glamourøst og smukt, siger han til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Men alle ved jo godt, at 'Vild med dans' er glamourøst. Vi vil også gerne sende et signal om, at 'Vild med dans' er et skægt sted at være en fredag aften og holde en fest.

Annonce:

Det visuelle udtryk er ikke den eneste ændring i danseprogrammet. Tidligere på sommeren kunne Ekstra Bladet afsløre, at TV 2 har valgt at skære ned på antallet af udsendelser.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Der er kæmpe forskel i lønningerne, når de kendte træder ind på dansegulvet i TV 2's fredags-show. Flere tidligere deltagere afslører her, hvilken hyre de fik. Læs mere her: Vilde lønninger: Dét tjener de på 'Vild med dans'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: