Annonce:
Annonce:

Forlod mormonkirken: Jeg mistede alt

Komikeren Natasha Brock forlod som ung den meninghed, der hele hendes liv havde defineret hendes liv. I dag danser hun, som hun vil

Natasha Brock og dansepartner Thomas Evers Poulsen. Foto:  Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix
Natasha Brock og dansepartner Thomas Evers Poulsen. Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Standarddans iført en kjole der gik ned over knæet.

Sådan så Natasha Brocks barndom ud, når der skulle svinges hofter.

Der var ikke nogle vilde benspjæt og høje slidser i den nu 33-årige komikers liv.

'Vild med dans'-aktuelle Natasha Brock er vokset op i Jesu Kristi Kirke af De Sidste Dages Hellige - også kendt som mormonkirken. Her var der faste regler for alt fra påklædning til hvilken slags musik, man måtte høre, til hvornår man måtte få en kæreste og have sex.

Efter sidste fredags tango, hvor hun dansede tæt og sensuelt med sin dansepartner, Thomas Evers Poulsen, åbnede den nu 33-årige Brock en lille smule op om sin fortid, og i en række interviews i løbet af ugen, har hun sat lidt flere ord på, hvordan det var at bryde med det liv og den kirke, der gav hende masser af gode relationer og et trygt liv som barn.

Annonce:

Viste røv på tv: - Håber folk nød det

Det er 13 år siden, Natasha Brock forlod mormonkirken, og det var ikke nemt for hende, fortæller hun til Alt for damerne. Det betød nemlig farvel til stort set alt og alle, hun kendte.

- Jeg havde dårlig samvittighed over at forlade kirken. Og så havde jeg jo mistet alt og alle. Jeg troede, at mine venner stadig ville være der for mig, for vi var jo barndomsvenner og havde kaldt hinanden søstre og brødre. Men den der betingelsesløse kærlighed, jeg altid havde troet på, var der bare overhovedet ikke. Når man går ud og ikke kommer tilbage, når de beder en om det, så er der ikke mere. Og det er enormt svært, fortæller hun til ugebladet.

Natasha Brock oplevede ikke, at hendes forældre vendte hende rygge, og nu har både hendes mor og far og hendes søster også forladt menigheden.

Annonce:

Bruddet med kirken betød, at den modige nydanser skulle til at tage stilling til alting selv - ting, som kirken tidligere havde besluttet for hende, om var godt eller skidt. 

Under 'Vild med dans' er det gået op for Natasha Brock, at hendes fortid stadig sidder i hende. For hvor tæt på må man egentlig danse med en mand, man ikke er gift med.

- Det er virkelig noget, hvor jeg kan mærke, at det stadig sidder i mig. Fordi jeg tænker: 'Men er det ikke forkert?, siger hun i et interview med tv2.dk.

Hvor tæt Natasha Brock og Thomas Evers Poulsen danser i denne uge, kan ses på TV 2 i aften fra klokken 20. Ekstra Bladet dækker som altid 'Vild med dans' live.

Der er kæmpe forskel i lønningerne, når de kendte træder ind på dansegulvet i TV 2's fredags-show. Flere tidligere deltagere afslører her, hvilken hyre de fik. Læs mere her: Vilde lønninger: Dét tjener de på 'Vild med dans'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: