'Forsidefruer' bryder tavsheden om sæson to

TV3 har sendt sidste afsnit af 'Forsidefruer'. Men nu løfter deltagerne sløret for en helt ny sæson

Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det har været fem stærke karakterer, der har repræsenteret 'Forsidefruer' på TV3. I seks uger har vi fulgt deres liv med op- og nedture i mediebranchen. Men nu er det hele slut.

Eller er det?

Ekstra Bladet har talt med TV3, som slår fast, at programmet har været en succes. Men hvorvidt der kommer en sæson to, vil de ikke kommentere på.

- Vi er meget glade for 'Forsidefruer' og især for de fem kvinder, som alle giver os en unik indsigt i deres dagligdag. Hvorvidt vi laver en sæson to, vil vi ikke kommentere på, skriver programdirektøren Kenneth Kristensen, i en mail til Ekstra Bladet.

To af deltagerne siger dog, at de har fået tilbud om at være med i en helt ny sæson.

Frygtede for fremtiden med Oliver Bjerrehuus

Janni: Det bliver et ja fra mig
Janni Ree er en af de fem 'Forsidefruer', der har været med i programmet. Hun fortæller, at hun har fået tilbud om en ny sæson, og det bliver et stort ja fra hende.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at der har været tale om en ny sæson, når nu det har været en så stor succes. Jeg har allerede sagt ja, hvis det bliver aktuelt, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Janni Ree har nemlig fået utrolig positiv opbakning fra seerne bag programmet. De synes, at man ser en ny, humoristisk og kærlig Janni i 'Forsidefruer'.

- Jeg har fået så mange henvendelser af folk der siger, at jeg virker sjov, kærlig og som en positiv person. Det siger, at jeg virker rigtig jordnær, og det er dejligt at høre, siger hun.

Hun er glad for at folk ser, hvordan hun i virkeligheden er, og lover at hun vil dele meget mere af sig selv, hvis en ny sæson reelt bliver aktuelt.

Janni fik blackout i Tivoli: Karsten bar hende væk i en sort sæk

Sarah Louise: Jeg er ikke sikker
Sarah Louise Christensen er dog ikke en så selvsikker 'Forsidefrue', der hopper i med begge ben i en potentiel ny sæson.

Bloggeren har fået en helt del hug fra en del seere, om hvordan hun bliver fremstillet i programmet.

- Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være med i sæson to. Men hvis jeg skal være ærlig, så er det ikke et ja fra mig endnu. Jeg skal tygge lidt på det, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Sarah Louise understreger dog, at det ikke skyldes de negative kommentarer, som hun har fået som 'Forsidefrue'. Men at der ligger mange overvejelser i beslutningen.

- Det kommer meget an på, hvem der er med. Og det kommer an på min virksomhed. Jeg er ved, at starte et stort projekt lige nu. Det skal hænge sammen med tiden, siger hun til Ekstra Bladet.

Hun synes dog, at det overordnet har været en sjov og positiv oplevelse.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind