Fortryder nej til millioninvestering

De tre iværksættere fra Wiking Gulve fortryder, at de sagde nej til investering i 'Løvens Hule'

De tre ejere fra Wiking Gulve fortryder de takkede nej til investering .Foto: Privatfoto
De tre ejere fra Wiking Gulve fortryder de takkede nej til investering .Foto: Privatfoto

De sidste ni torsdage har ejerne af Wiking Gulve siddet klistret til skærmen i håb om at dukke op i det populære DR-program 'Løvens Hule'.

Sjette sæson er netop rullet for skærmen, og Wiking Gulve var ikke at se i programmet.

Virksomheden havde på forhånd udset sig at få Jacob Risgaard med ombord, og han endte også med at tilbyde en million for 10 procent af virksomheden. Men virksomheden ønskede en million for fem procent af virksomheden, og derfor måtte de takke nej tak.

Jacob Risgaard kastede penge efter That's Mine i 'Løvens hule', og det har han bestemt ikke fortrudt. Foto: Per Arnesen /DR Film, tv & radio Vild vækst: 'Løvens hule'-firma tjener millioner

Men de tre iværksættere takkede nej tak til tilbuddet og måtte forlade programmet uden en investering.

- Vi var rigtig godt forberedte. Vi havde styr på tingene og var meget bevidste om, hvad vi kan og ikke kan. Vi mener også, at vores værdiansættelse var lav, så da Jacob Risgaard halverede værdiansættelsen, takkede jeg pænt nej tak, siger Henrik Nielsen, der er ejer af Wiking Gulve sammen med Kim Axelsen og Jon Bojsen.

Klappen gik ned
Da optagelserne stoppede, gik det først op for de tre iværksættere, hvad der skete inde i hulen.

- Det er først, da vi kommer ud, at vi tænker nej, nej, nej. Klappen gik bare ned. Der var vi bare ikke kølige nok, siger Henrik Nielsen, der i dag er ked af, at de ikke blev vist i programmet.

Ilse Jacobsen og Jesper Bo Jacobsen fejrede sidste år, at førstnævnte fyldte 60 år. Foto: Privat Danske kendte Sælger for stort millionbeløb

- Vi er en atypisk virksomhed i det her format. Det er måske mere et underholdningsprogram. Vi er virkelig ærgerlige over, at vi slet ikke kom med i programmet. Man vælger at vise endnu en onlinebutik, der sælger t-shirts, der er produceret i Bangladesh.

Henrik Nielsen er ikke i tvivl om, at hvis de kunne gøre noget om, havde de takket ja til investeringen. Men da Ekstra Bladet spørger, om vi får dem at se i sæson syv, svarer Henrik Nielsen hurtigt nej.

Gennem årene, har der været mange virksomheder forbi 'Løvens hule', læs mere om, hvordan det er gået nogle af dem her(+).

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Her er de fem dommere i Løvens Hule.