Annonce:
Annonce:

Fræk vittighed ødelagde alt

Rollen som Harry Potter har gjort Daniel Radcliffe yderst velhavende. Men faktisk kunne rollen være gået til en af profilerne fra 'Stranger Things'

Jamie Campbell Bower kunne være blevet kendt som Harry Potter. Foto: Ritzau Scanpix
Jamie Campbell Bower kunne være blevet kendt som Harry Potter. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Fans af hitserien 'Stranger Things' kender helt sikkert Jamie Campbell Bower, der i sæson fire spillede rollen som Vecna.

Men faktisk kunne han være kendt for noget helt andet. Han var nemlig ikke langt fra at lande rollen som Harry Potter, men en beskidt vittighed sendte ham ud af bagdøren.

Det fortalte Jamie Campbell Bower, da han gæstede podcasten 'Happy, Sad, Confused'. Her forklarede skuespilleren, at han oprindelig blev opdaget af et casting-hold på sin skole.

- Jeg tog med og mødte Chris Columbus (instruktør, red.) i London i forbindelse med den første Potter, og de bad os om at forberede en joke.

- Jeg havde lige hørt den her joke om, hvorfor feen sidder på toppen af juletræet. Det er en virkelig fræk vittighed, fordi det handler om, at juletræet er oppe i røven på en. Jeg fortalte den joke til min audition, siger 'Stranger Things'-stjernen og tilføjer om reaktionen:

- Der var en dyb stilhed, efter jeg havde sagt det. Jeg sagde selv: 'Tja, der ødelagde jeg det. Videre'.

Rollen, som den noget mere uskyldige Harry Potter, gik i stedet til Daniel Radcliffe, men Jamie Campbell Bower fik alligevel mulighed for at blive en del af universet nogle år senere.

Her blev han castet i 'Harry Potter og dødsregalierne - del 1' i rollen som en ung Gellert Grindelwald. En rolle han gentog i 'Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: