'Gift ved første blik'-Anders har gjort det før

Anders Pilemand har tidligere meldt sig til DRs kærlighedseksperiment

Eva siger, at Anders har misbrugt Luna.
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I 12 år har Anders Pilemand været single. De seneste år har han intensiveret jagten på kærligheden - på den eneste ene.

- Jeg blev skilt, da min datter var tre år, og de første mange år var min prioritet udelukkende hende, siger den 52-årige københavner, der nu er klar til en anden slags tosomhed.

Anders Pilemand havde håbet på, at han denne gang skulle finde kærligheden i 'Gift ved første blik'. Det er der absolut intet, der tyder på, at han gør. Foto: Foto: Nicolas Cosedis
Anders Pilemand havde håbet på, at han denne gang skulle finde kærligheden i 'Gift ved første blik'. Det er der absolut intet, der tyder på, at han gør. Foto: Foto: Nicolas Cosedis

Et af de mere drastiske forsøg på at finde kvinden i sit liv - ud over datteren - har for Anders Pilemand været at melde sig til DRs kærlighedseksperiment, 'Gift ved første blik'.

I år kom Anders Pilemand gennem det lille bitte nåleøje og blev matchet med Luna Elmkjær, som absolut ikke er hans drømmekvinde.

Raser over Anders: - Ja, jeg kaldte dig idiot!

Men alllerede sidste år prøvede Pilemand lykken i 'Gift ved første blik', kan Ekstra Bladet afsløre.

- Ja, det er rigtigt. Jeg meldte mig til programmet sidste år. Den gang nåede jeg ikke så langt i processen, som er meget omfattende, siger han.

Det manglende match i 2018 afskrækkede ikke Anders Pilemand, der valgte at melde sig til endnu en gang, da DR søgte et nyt hold kærlighedssøgende singler.

Anders Pilemand prøvede også lykken i 'Gift ved første blik' i 2018. Foto: DR
Anders Pilemand prøvede også lykken i 'Gift ved første blik' i 2018. Foto: DR

- Det var helt forfra. Alle skemaer og alt skulle udfyldes på ny, siger han og fortæller, at han søgte på fuldstændig lige fod med flere end 600 øvrige håbefulde ansøgere.

Det skræmte ham ikke, at han skulle igennem den lange match-proces igen.

- Slet ikke. Det ultimative mål er jo at finde den perfekte partner, siger Anders Pilemand, der siden ugens afsnit rullede over skærmen har været en af landets mest omtalte og udskældte mænd.

Kæmpe krise i 'Gift ved første blik': Så galt gik det

Også Michael Sommer meldte sig til 'Gift ved første blik' i 2018.

- Jeg var faktisk tæt på at blive gift, men mit match fik kolde fødder lige inden. Jeg nåede at blive ringet op og fik at vide, at der var et match til mig....men de så trak hun sig åbenbart, siger Michael Sommer.

Han havde egentlig gjort op med sig selv, at det der med at være med i DRs kærlighedseksperiment, det havde han prøvet.

- Men så ringede de tidligere på året og spurgte, om jeg ville være med igen. Jeg tænkte bare hvorfor ikke, siger Michael Sommer, der i denne sæson af 'Gift ved første blik' er blevet gift med Christina 'skatter' Arenholdt Nielsen.

Michael er i år blevet gift med Christina, der heldigvis ikke fik kolde fødder. Foto: DR
Michael er i år blevet gift med Christina, der heldigvis ikke fik kolde fødder. Foto: DR

- Jeg kunne springe et par samtaler over med casterne i starten af processen, men alle papirer og personlighedstest har jeg udfyldt igen, fortæller han.

Claus Henriksen, der i denne sæson er blevet gift med Henriette Hansen, har også tidligere meldt sig til programmet.

- Det ligger flere år tilbage. Jeg nåede ret langt i processen, men den gang var der ikke noget match til mig, siger han.

Derfor er der gengangere

Mette Nissen, der er producent på 'Gift ved første blik', bekræfter, at flere af de over 600 ansøgere til dette års kærlighedsprogram godt kan være gengangere.

- Men vi gemmer i princippet ingen, der har været med i processen før. Vi følger de sammen GDPR-regler som alle andre, så det må vi simpelthen ikke. Men casterne er de samme, så det kan sagtens være, at de har kunnet huske nogen fra sidste år, som har været rigtig skønne, men som ikke fik et match. Det kan der så være i år, og derfor har casterne kontaktet dem og spurgt, som de ville være med igen, siger hun.

- Bliver de så lovet et match, hvis de vil medvirke igen?

- Nej, det er udelukkende eksperterne, der står for det.

- Synes du, at der fair overfor alle dem, der melder sig for første gang?

- Jo større puljen af singler er, des større er chancen for at finde et godt match, så jeg mener ikke, at der nogen, der tager nogens plads. Sådan fungerer 'Gift ved første blik' ikke, siger hun.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind