'Gift ved første blik'-deltager er gravid

Katrine Aakjær Nielsen venter sit første barn

'Gift ved første blik'-deltager er gravid

Her kan du se Katrine, da hun var med i 'Gift ved første blik' i 2014. Her fandt hun kærligheden med Jakob, der siden er blevet erstattet af Jeppe, som hun nu venter barn med.

Katrine Aakjær Nielsen fra Aarhus blev et kendt ansigt i store dele af Danmark, efter hun deltog i det populære datingprogram 'Gift ved første blik' på DR tilbage i 2014, hvor hun blev gift med Jakob Bay.

Kærligheden mellem dem holdt dog ikke længe, selvom de to blev ved med at være kærester en stund, efter kameraerne blev slukket, og i foråret 2015 valgte de derfor at gå fra hinanden.

Katrine Aakjær Nielsen har dog siden fundet kærligheden på ny, og nu skal hun og kæresten, Jeppe, som hun mødte under en ferie til Ungarn, være forældre for første gang.

Vild tendens i 'Gift ved første blik': Denne landsdel kan aldrig få det til at fungere

Det afslører hun på sin Instagram-profil.

 

Her har hun delt et billede af et par scanningsbilleder. Ved siden af billederne har hun med brikker fra det populære spil Scrabble skrevet 'Miraklet gror. Lykken er stor'.

I en tekst til billedet skriver 'Gift ved første blik'-deltageren desuden, at hun har termin til juni.

'... til juni skal vi endelig være far og mor', skriver hun efterfulgt af et hjerte.

Katrine Aakjær Nielsen blev gift med Jakob Bay i 'Gift ved første blik'. I dag har hun dog fundet en ny kæreste. Foto: DR
Katrine Aakjær Nielsen blev gift med Jakob Bay i 'Gift ved første blik'. I dag har hun dog fundet en ny kæreste. Foto: DR

Har købt hus sammen
Katrine Aakjær Nielsen og kæresten har da også rigeligt med plads til den lille ny.

For et års tid siden købte de nemlig et stort hus sammen.

Se klippet: Så grov har du aldrig set Michael fra 'Gift ved første blik'

'I dag satte vi vores underskrifter på et helt fantastisk hus i Hasselager, og vi kan slet ikke være i os selv af glæde', skrev hun tilbage i september på sin Instagram-profil.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Katrine Aakjær Nielsen, der oplyser, at hun ikke har lyst til at give interview i forbindelse med den dejlige nyhed.