Han er her stadig: Fetterlein indtager skærmen

Frederik Fetterlein gør Janni Ree og Amalie Szigethy selskab, når 'Fangerne på fortet' vender tilbage

Frederik Fetterlein er klar til at indtage 'Fangerne på fortet' for tredje gang. Foto: Per Lange
Frederik Fetterlein er klar til at indtage 'Fangerne på fortet' for tredje gang. Foto: Per Lange
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Bubber afslører: Har gjort barnepigen gravid

Efter flere års pause vender 'Fangerne på fortet' tilbage på skærmen i begyndelsen af 2020, efter TV3 har valgt at genoplive det legendariske tv-program, som for første gang blev sendt på dansk tv i 1993.

TV3 har tidligere meldt ud, at Camilla Ottesen og Joachim Boldsen bliver værter på den nye sæson, mens Anders Lund Madsen går i fodsporene på Ole Ernst og Ove Sprogøe og indtager rollen som den ikoniske vismand.

Deltagerlisten har dog indtil nu været hemmeligholdt, men det ændrede sig onsdag. Her kom det frem, at Janni Ree, 49, og 28-årige Amalie Szigethy er blandt deltagerne i den kommende sæson. Det afslører de i det kommende afsnit af 'Forsidefruer’, og over for Ekstra Bladet bekræftede de onsdag deltagelsen.

- Jeg sagde ja, fordi jeg så det som en kæmpe udfordring. Jeg har altid fulgt med i det, da jeg var yngre. Jeg synes, det var et spændende program, der er meget konkurrencepræget, og det kan jeg jo godt lide, fortalte Janni.

- Det var virkelig en fed oplevelse at være med igen, jeg er vild med sådan nogle udfordringer, og jeg elsker 'Fangerne på fortet', lød det fra Amalie.

Død, fyring og uvenskab: Det blev der af Tumlingen og dværgene fra 'Fangerne på Fortet'

Fetterlein er med
De to får selskab af en rutineret 'Fangerne på fortet'-deltager. Både Janni og Amalie fortæller til Ekstra Bladet, at 49-årige Frederik Fetterlein er det sidste medlem på deres hold, og det bekræfter reality-veteranen også selv. Han var ikke i tvivl, da han igen blev spurgt.

- Det er tredje gang, jeg er med, og jeg synes jo, at det er skidesjovt. Det er rimelig nemt tv. Altså, det er sjovt og underholdende, og man er væk i to dage og sammen med skidesøde mennesker, siger Frederik Fetterlein og fortsætter:

- Det er et af de sjoveste tv-koncepter, de har på TV3. Det er nogle sjove udfordringer. Jeg havde en virkelig god oplevelse, og som jeg også sagde, da jeg tog derfra, så vil jeg nok også sige ja, hvis jeg bliver spurgt fjerde gang.

Gong-gong-manden fra 'Fangerne på Fortet' er død

Legeland for voksne
Frederik Fetterlein løfter sløret for, hvorfor han igen og igen siger ja til at medvirke i 'Fangerne på fortet'.

- Det er lidt et legeland for voksne. Man kommer ud på det fort og prøver en masse udfordringer. Det er lidt som at være i Disneyland, siger han og fortsætter:

- Men på samme tid er det også grænseoverskridende, og der er nogle hårde konkurrencer. Men det var stadig bare sjovt.

Han slår fast, at man godt kan begynde at glæde sig, hvis man tidligere har nydt at følge konceptet på tv-skærmen. Det er nemlig meget det samme, man denne gang kommer til at opleve.

- Øvelserne er måske lidt hårdere, og så synes jeg, at det denne gang er nogle sjove folk, der er med. Det er nogle gode hold. Nu må jeg selvfølgelig ikke afsløre for meget om dem og konkurrencerne, men der var lavet lidt om på konceptet. Så det var nok lidt hårdere og mere grænseoverskridende end de første to gange, siger han.

'Fangerne på fortet' rammer TV3 i starten af 2020.

'Forsidefruer'-Jackies vilde fremtid: - Så forfærdeligt!

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+