Han vandt ’Robinson’: Det skal pengene bruges på

Den langhårede kriger Jamil Faizi sejrede i 'Robinson Ekspeditionen'

Jamil Faizi kunne tænde bålet og brøle sine lunger ud i retning af sine besejrede konkurrencer Zanne og Loco.

Efter 45 dage på en ø i Filippinerne kunne den unge mand fra Grenaa lade sig hylde som vinder af årets ’Robinson Ekspeditionen’ og tage præmien på 500.000 kroner med sig hjem til Danmark.

Her har han helt bevidst holdt kortene tæt ind til kroppen.

- Jeg har valgt ikke at sige det til nogen som helst. Ingen af mine venner eller bekendte har vidst det, jeg har faktisk kun talt med juryen (fra programmet, red.) om det, for de vidste det jo i forvejen, fortæller Jamil til Ekstra Bladet.

Brød sammen i tårer: - Det var et rent helvede

Jamil bliver hyldet til finalefest. Foto: Anthon Unger
Jamil bliver hyldet til finalefest. Foto: Anthon Unger

Endelig kunne Jamill fortælle, at det var ham, der har vundet 'Robinson Ekspeditionen' 2018. Foto: Anthon Unger
Endelig kunne Jamill fortælle, at det var ham, der har vundet 'Robinson Ekspeditionen' 2018. Foto: Anthon Unger

En glad Jamil. Foto: Anthon Unger
En glad Jamil. Foto: Anthon Unger
 

Vil være klasse
Han har længe været regnet blandt favoritterne, da han har været blandt de stærkeste i dysterne og stået i den stærkeste alliance. Men hvis man tror, at pengene skal snoldes op, så kan man godt tro om igen.

- Der er en lejlighed i Aarhus, jeg har kigget på, så det vil være en god udbetaling dertil. Jeg har søgt ind på fysioterapeut-studiet, så jeg håber, at jeg kommer ind, og så vil det være klasse, hvis jeg kan få en lejlighed i byen, siger han og fortsætter.

- Og så vil jeg gerne have flere oplevelser. Jeg elsker at opleve verden og at hike. Jeg elsker naturen, og der er helt sikkert nogle penge, der skal bruges på det. Jeg vil gerne opleve Asien som backpacker.

Pengene udbetales først nu her, hvor programmet er slut, og der skal naturligvis betales skat af beløbet.

20-året for 'Robinson Ekspeditionen' fik ikke én eneste kvitter. Foto: TV3
20-året for 'Robinson Ekspeditionen' fik ikke én eneste kvitter. Foto: TV3

Hvert skænderi
Jamil peger på dysterne, når han bliver bedt om at tænke tilbage og udpege et højdepunkt. Han vandt da også flere af dem, men ikke alt var rosenrødt. Han, Loco, Yasser og Türker havde flere kontroverser, som man også fik at se i programmet.

- Nogle af følelserne er kommet op igen, når jeg har set det på tv, men det man jo ikke ser i fjernsynet er, at vi om aftenen efter hvert skænderi sad og fik redt trådene ud. Vi er skide gode venner i dag, og vi snakker fint sammen, siger han og pointerer, at han har forståelse for, hvorfor det er klippet sådan sammen.

- Ofte har vi jo taget de her snakke om aftenen, når kameraholdet var væk. Det er da ærgerligt, at man ikke får det med, at vi bliver gode venner igen, men vi har samtidig også alle forståelse for det. For programmet skal jo også være spændende at se på, siger han roligt.

'Robinson'-favorit bestormes af enlige mødre

Direkte adspurgt om man kommer til at se ham på tv igen, lyder det overraskende svar.

- Mig og Loco har snakket om, at 'Vild med dans' kunne være sjovt. Eller 'Til middag hos'. Sådan nogle ting gad jeg godt, siger han.

I aften skal sejren fejres, og så kan dansetrinene jo passende blive frisket op.