HBO afviser vildt rygte

Rygter om en kommende 'Harry Potter'-serie sendt til tælling

HBO afviser, at de arbejder på en 'Harry Potter'-serie. Pr-foto
HBO afviser, at de arbejder på en 'Harry Potter'-serie. Pr-foto

Streaming-giganten HBO Max afviser nyopståede rygter om, at der skulle være en ny 'Harry Potter'-serie på vej.

'Der er ingen Harry Potter-serier under udvikling i studiet eller på streamingplatformen', lyder det i en kortfattet udmelding til The Hollywood Reporter.

Den blanke afvisning kommer efter, at mediet ellers kunne berette om, at udviklingen af en netop sådan serie lige nu skulle være i den tidlige fase.

Kilder siger til The Hollywood Reporter, at flere chefer hos HBO Max har været involveret i samtaler med mulige manuskriptforfattere, hvor idéer til en 'Harry Potter'-serie er blevet vendt.

Australske Markella Kavenagh var den første skuespiller som blev nævnt i forbindelse med tv-serien 'Ringenes Herre', hvor hun skal spille 'Tyra'. Foto: Hanna Lassen / WireImage / Getty Film, tv & radio Afslører nyt om verdens dyreste tv-serie

Ifølge mediet skulle en udvidelse af 'Harry Potter'-universet være en topprioritet for HBO Max og ejeren Warner Bros, som sammen med forfatter J. K. Rowling ejer rettighederne.

De otte 'Harry Potter'-film har indtjent knap 50 milliarder kroner på verdensplan.

Warner Bros. står også bag film-serien 'Fantastiske skabninger', som foregår i samme univers. Seriens tredje film har Mads Mikkelsen i en kæmpe rolle og forventes at få premiere 15. juli 2022.

Så skal vi vænne os til endnu et logo fra en amerikansk streamingtjeneste. Film, tv & radio Ny streamingtjeneste til Danmark

20 kommentarer
Vis kommentarer