Annonce:
Annonce:

Her er de nye 'Vild med dans'-deltagere

Se den komplette liste over dem, der skal være med i 'Vild med dans' til efteråret

Forleden kom det frem, at Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen skal være værter på den kommende sæson. Nu kan Ekstra Bladet afsløre, hvilke kendisser der skal lære at danse på blot ti uger. Foto: Karen Rosetzsky/TV 2
Forleden kom det frem, at Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen skal være værter på den kommende sæson. Nu kan Ekstra Bladet afsløre, hvilke kendisser der skal lære at danse på blot ti uger. Foto: Karen Rosetzsky/TV 2
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der er under en måned til, at Danmarks modigste dansere svinger sig ud på dansegulvet til den 19. sæson af 'Vild med dans'.

TV 2 har allerede meddelt, at sæsonen bliver kortere end de seneste mange år - 'Vild med dans' er skåret ned fra 12 til 10 par, og antallet af programmer er barberet tilsvarende ned.

Men hvem er de ti nydansere, vi skal lære at kende i vals og rumba så?

Ekstra Bladet erfarer, at TV 2 nu har udvalgt sig de ti nydansere, der skal udgøre castet denne sæson.

Som altid er der flere skuespillere blandt kendisserne, og så har TV 2 endnu en gang kigget efter deltagere blandt personer, der er kendt fra en af tv-stationens kanaler.

Her er de ti nydansere
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger ser listen over de ti kendisser ud som følgende:

Annonce:

Daniel Wagner Jørgensen - para-atlet som har vundet flere medaljer ved de paralympiske lege, ligesom han også har haft verdensrekorden i længdespring for benamputerede.

Jakob Åkerlind - 32-årige skuespiller, som TV 2-seerne blandt andet kender fra 'Sygeplejeskolen'.

Katerina Pitzner - diamantdronning, som også er kendt fra reality-showet 'Diamantfamilien'.

Cecilie Schmeichel - influencer og datter af keeper-legenden Peter Schmeichel, der har medvirket i den engelske udgave af dansesysten.

Caspar Phillipson - dansk skuespiller med international succes. Blandt andet har han spillet rollen som John F. Kennedy i filmen 'Jackie'.

Joel Hyrland - endnu en skuespiller. Mange kender nok Hyrland som den ene halvdel af komikerduoen Adam & Noah.

Natasha Brock - kommer lige som Joel Hyrland fra den sjove verden. Hun er komiker og har en klar holdning til, at hun ikke vil have børn.

Andrea Lykke Oehlenschlæger - 24-årig sangerinde, der for alvor slog sit talent fast med sin hovedrolle i musicalen 'The Bodyguard' i 2020, hvor hun blev kendt som den danske Whitney Houston.

Annonce:

Nicholas Kawamura - radiovært, hvis stemme mange nok kan genkende fra hans tid på P3. Kawamura kan også kalde sig dj og producer.

Heidi Frederikke Sigdal - journalist og tv-vært, som ofte kan ses tidligt om morgenen på TV 2 i 'Go' morgen Danmark'.

Ud over det nye cast er der flere nye ansigter, som 'Vild med dans'-seerne skal forholde sig til.

Blandt værterne er der skiftet ud, så komiker Martin Johannes Larsen overtager pladsen ved siden af Sarah Grünewald efter Christiane Schaumburg-Müller. Og bag dommerbordet overtager Sonny Fredie Pedersen pladsen efter Britt Bendixen, der har valgt at stoppe som dommer på programmet.

Som Ekstra Bladet afslørede tidligere på ugen, bliver 'Vild med dans' i år uden Mads Vad. Heller ikke Mille Funk er på årets hold af dansere. Der skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger være to nye dansere blandt de professionelle dansere dette efterår.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Der er grænser for, hvor hård sex man må have i 'Ex on the Beach'. Det fortæller Jeppe Bøg Risager i det nye afsnit af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: