Hun vandt børne-MGP

Flora Ofelia på ni år vandt den 15. udgave af børnenes Melodi Grand, der blev afholdt i Aalborg lørdag aften

Den yngste deltager var også den bedste ved børne-MGP i Gigantium i Aalborg lørdag aften.

Blot niårige Flora Ofelia fra Bisserup på Sjælland fik 42 procent af sms-stemmerne i finalen for sin sang "Du, Du, Du", og det var nok til at sende hende til tops i det store DR-børneshow.

Flora Ofelia, der var alene på scenen, vandt foran grupperne Ten Eyes, som fik 30 procent af de afgivne stemmer, og The Tumbles, der fik 28.

Vindersangen "Du, Du, Du" handler om, at man skal være gode venner og behandle hinanden ordentligt, og iført en hvid kjole og et stort smil sang Flora Ofelia sig ind på listen af vindere af den prestigefyldte konkurrence.

I alt 10 sange var blevet udvalgt til at være med i showet, og efter at de alle var blevet præsenteret på scenen, valgte seerne ved sms-afstemning, at Flora Ofelia, Ten Eyes og The Tumbles skulle dyste om sejren.

Kvintetten Ten Eyes fra Gl. Rye optrådte med "Hun Er Alt for Perfekt", mens Allerød-drengene The Tumbles sang "Sommer i Danmark", men da seerne skulle finde den endelige vinder, var der altså ingen vej udenom aftenens yngste indslag.

Det var musikeren og produceren Søren Rasted, som sammen med DR Ultra-værterne Sofie Linde og Joakim Ingversen præsenterede showet i den store sports- og kulturarena i Aalborg.

De tre værter sang for, da vinderen af de voksnes Melodi Grand Prix, Anti Social Media, var på scenen med vindernummeret "The Way You Are" for at udfylde pausen inden finalen.

Også sidste års børne-MGP-vinder, Emma Pi, Barbara Moleko og duoen Djämes Braun underholdt publikum i den stopfyldte sal.

Det var 15. gang, børnenes store musikkonkurrence blev afholdt efter premieren i 2000. Kun i 2010 var der ikke noget MGP, fordi DR valgte at holde en pause for at overveje fremtidens koncept.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri