Hva' nu med 'X Factor'? DR kører Plan b i stilling

Sofie Linde kan springe fra de kommende live-shows med en times varsel

Sofie Lindes mave er vokset under optagelserne af 'X Factor'-audition og bootcamps. Foto: Philip Davali
Sofie Lindes mave er vokset under optagelserne af 'X Factor'-audition og bootcamps. Foto: Philip Davali

Det har været en mere og mere gravid Sofie Linde, der indtil nu har stået i spidsen for dette års 'X Factor'.

Sofie Linde til sidste års pressemøde på X Factor. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Sofie Linde afslører: Jeg føder før 'X Factor'

Den populære tv-vært venter sammen med DR-kollegaen Joakim Ingversen en datter - hvis parret da ikke allerede er blevet forældre til lille Trine, som de har fortalt, at deres pige skal hedde.

Parret har været tavse i ugevis på det sociale medie Instagram, som de normalt ellers jævnligt opdaterer. Seneste opdatering fra Linde er 1. februar, mens det snart er en måned siden, Joakim Ingversen har lagt noget ud.

Højgravide Sofie Linde deler ud af sine smarte makeup-fif. Foto: Polfoto Danske kendte X Factor-vært afslører sit GENIALE makeup-tip

Det kunne indikere, at de har hænderne fulde med at passe deres datter - eller måske lader de bare op til, at hun kommer.

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, vil ikke afsløre, om 'X Factor'-værten er blevet mor. Han siger dog, at man hos DR er ved at finde ud af, hvad man gør, når talentshowet går live om halvanden uge.

Sofie Linde og Joakim Ingversen venter barn. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Sofie Linde er gravid

Ifølge den oprindelige plan skal Sofie Linde styre slagets gang i DR Byen under de direkte programmer.

- Men vi er ved at finde ud af, om vi skal aktivere plan b, siger Jan Lagermand Lundme.

Sådan en har DR haft klar, siden Sofie Linde fortalte, at hun var gravid. Den plan betyder, at tv-værten kan springe fra live-showene, hvis ikke hun kan overkomme både tv og baby.

- Det står stadig ved magt. Hun kan melde fra en time før uden problemer. Hun må absolut ikke føle noget pres, understreger underholdningschefen og fortsætter.

- Det skal være forsvarligt at sende hende på scenen, og det bliver ikke mig, der tager stilling til det. Det er der professionelle mennesker, der skal vurdere, siger han.

Præcis hvad plan b går ud på, holder DR for sig selv.

Den sammensatte pigegruppe blev et medlem mindre. Om de går videre, må man vente med at se til næste fredag. Foto: DR Film, tv & radio Blachman i tårer over Alberte: Derfor forlod hun 'X Factor'

Remee har valgt de tre deltagere, han vil have med til live-showene. Blachman er halvvejs i processen, mens Sanne stadig har den endelige udvælgelse til gode.

Ej, mener du det, Remee? Ja, det gjorde han. Anja er videre til liveshows. Foto: DR Film, tv & radio Så du denne detalje i X Factor: - Min mor håbede det ikke kom med

Det er 23. februar, at 'X Factor' går live.

50 kommentarer
Vis kommentarer