Annonce:
Annonce:

Ikke i tvivl: Så havde jeg sagt stop

Steen Theill havde sagt ja til at blive gift med en veganer. - Men det var da en stor overraskelse, at det var på det niveau, erkender han

Det var en heftig diskussion parret havde inden deres middag. Foto: Snow Productions/DR
Det var en heftig diskussion parret havde inden deres middag. Foto: Snow Productions/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ekstremisme eller entusiasme.

Netop den hårfine grænse balancerer Mette Blume og Steen Theill på under deres bryllupsrejse.

Det nygifte par fra 'Gift ved første blik' havner i en heftig diskussion om deres forskellige forhold til mad. Hun er glødende veganer - han vil have ret til at have en dåse makrel i køleskabet, hvis de skal have en fremtid sammen.

Steen Theill har gjort produktionen opmærksom på, at han ikke vil giftes med en fanatiker, som han siger i programmet, men da han direkte bliver spurgt, om han kan se sig selv med en vegansk hustru, tøver han ikke med at sige ja.

Annonce:

- Min egen datter er veganer. Hendes kæreste spiser kød, og hun kan da sagtens stege en bøf eller en fisk til ham. Derfor afskrækkede det mig på ingen måde at blive gift med en veganer. Men der er åbenbart mange niveauer af det. Det var jeg så ikke klar over, og det var da en stor overraskelse, at det var på det niveau, siger Steen Theill til Ekstra Bladet.

Sådan så det ud, da parret blev gift. Foto: Snow Productions/DR
Sådan så det ud, da parret blev gift. Foto: Snow Productions/DR

Han arbejder sammen med sin datter og spiser derfor frokost med hende hver dag. Det har Steen Theill aldrig oplevet som et problem. Han spiser det, han vil. Og hans datter gør det samme.

- Min erfaring med min datter og veganisme er, at det er meget fredeligt. Jeg troede måske lidt naivt, at alle veganere er sådan. Men hvis jeg havde fået at vide fra produktionen, at jeg skulle giftes med en veganer, der ikke tillod mig at invitere gæster på en stegt rødspætte eller en Irish coffee med komælk, så ville jeg nok lige have skullet tænke over det, siger han og fortsætter:

- Jeg kan sagtens spise vegansk og gør det også nogle gange. Jeg blev bare overrasket over, at man kunne være så entusiastisk over det, at man ikke kan have mælk eller fisk i køleskabet.

Hårknude
Steen Theill understreger, at han respekterer Mette Blumes holdning fuldt ud.

Annonce:

- Man må gerne have forskellige holdninger. Det er kun fint. Men nogle er så glødende eller entusiastiske, at det kan være svært at få en diskussion, og så er det, at det kan gå lidt i hårknude. Vi skal jo prøve at nærme os hinanden - måske den ene lidt mere end den anden. Men ingen skal give sig 100 procent, siger han.

- Fik Mettes - lad os kalde den entusiastiske holdning - dig til at tvivle på, om I kunne have en fremtiden sammen allerede på bryllupsrejsen?

- Det slukkede ikke noget,  men jeg tænkte da, hvordan takler vi den. Det fyldte meget og vi talte meget om det, men det fik mig ikke til at opgive projektet. Det ville være lidt hurtigt at smide håndklædet, siger han og fortæller, at hvis hun havde været ryger, havde det været slut.

- Havde hun sagt, at hun ville sætte sig og tage en smøg, havde jeg sagt, at så stopper vi her. Det var en dealbreaker, fastslår han.

Kom med bag kameraet: Det ser du ikke i 'Gift ved første blik'

Her er den sære historie bag 'Gift ved første blik'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: