Ikke set før: Landmand trækker sig fra TV 2-program

Det vækker opsigt, at Willi Hansen fra 'Landmand søger kærlighed' melder sig ud af programmet

- Dansen gik da fint, og speeddaten gik udmærket. Men det er lidt tamt, det hele. Jeg kan ikke, lyder det fra Willi Hansen. Foto: TV 2
- Dansen gik da fint, og speeddaten gik udmærket. Men det er lidt tamt, det hele. Jeg kan ikke, lyder det fra Willi Hansen. Foto: TV 2

Den sønderjyske landmand Willi Hansen fra TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed' havde flere bejlere, men ingen af dem var gode nok.

Derfor melder han sig nu ud af programmet

Tv-landmand opgiver sin gård for en pige

- Dansen gik da fint, og speeddaten gik udmærket. Men det er lidt tamt, det hele. Jeg kan ikke, siger Willi Hansen til TV 2 og fortsætter:

- Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra.

Det skriver TV 2 og slår i samme omgang fast, at det er første gang i programmets historie, at den slags drama, hvor en landmand trækker sig, finder sted.

Gav dem en chance
Det vækker opsigt hos alt fra redaktører til deltagere, at Willi Hansen ikke længere vil være med i programmet.

Programmets vært, Lene Beier, er overrasket.

- Jeg kan ikke forstå, at de ikke skal have en chance. Man kan jo ikke forvente, at kærlighed opstår sådan her, siger hun, siger Lene Beier i udsendelsen, der kan ses på TV 2 tirsdag.

Landmand-Dennis har fundet kærligheden - på Facebook

Viste ikke interesse
Inden Willi Hansens udmelding havde han været på en såkaldte gruppedate med tre interesserede kvinder.

Under gruppedaten skulle Willi Hansen blandt andet danse med de tre kvinder en ad gangen, og allerede her viste han tegn på manglende interesse, mener en af kvinderne.

- Willi er rigtig god til at danse, men han kigger ikke en i øjnene, når vi danser. Der er ikke nogen følelsesmæssig respons. Han er et mysterium, siger 49-årige Larissa til TV 2.