Annonce:
Annonce:

Imad sur efter 'Luksusfælden': - Det var nedværdigende

Deltageren i det populære tv-program har intet tilovers for eksperterne, for han havde forventet, at de havde kunnet spare ham for langt mere gæld, end tilfældet blev

Imad og konen, Isabellla, har efter egen vurdering intet fået ud af deltagelsen i 'Luksusfælden'. Foto: Nent Group Danmark
Imad og konen, Isabellla, har efter egen vurdering intet fået ud af deltagelsen i 'Luksusfælden'. Foto: Nent Group Danmark
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er en glad Imad, der her til aften sammen med sin kone, Isabella, havde æren af at være med i 'Luksusfælden', Ekstra Bladet får i telefonrøret.

Ikke glad, fordi de to eksperter Louise Fredbo-Nielsen og Jan Schwyrtz har hjulpet med noget som helst. Tværtimod. Men glad, fordi han nu endelig har fået fast job.

- Ja, jeg arbejder hos Dansk Retursystem, hvor jeg servicerer maskiner. Jeg er faktisk lige kommet hjem fra arbejde og har haft rigtig travlt, fordi jeg skulle købe en fødselsdagsgave til min søn.

- Det er dejligt at være i job, men det har intet med 'Luksusfælden' at gøre. Jeg har fundet det selv. Hvis man vil noget i livet, så sker det, fortæller 27-årige Imad til Ekstra Bladet.

Meget bitter
Han er særdeles bitter på de to 'Luksusfælden'-eksperter, som besøgte ham, hans kone og deres to små børn i domicilet i Slagelse.

Annonce:

Han havde således forventet langt mere af dem.

- Ærligt - jeg meldte mig ikke til programmet for at lære at spare på pengene, men udelukkende for at få eksperternes hjælp til at nedbringe min gæld. Det formåede de ikke særligt godt. Helt ærligt - 26.000 kroner? Jeg havde forventet 100-200.000 kroner, fnyser Imad og fortsætter:

- Jeg synes, at det er nedværdigende, da eksperten Louise siger, at hun har arrangeret en jobsamtale til mig, hvor jeg kunne blive skraldemand. Hun kunne have sagt 'renovationsarbejder'. Men der skulle lægges vægt på ordet skraldemand. Så jeg ville give lidt retur ved at rive tilbuddet midt over, fortæller Imad.

- Jeg deltog kun for at de kunne nedbringe min gæld mest muligt, fortæller Imad. Foto: Nent Group Danmark
- Jeg deltog kun for at de kunne nedbringe min gæld mest muligt, fortæller Imad. Foto: Nent Group Danmark
 

Spiller med på kamera
Ifølge Imad har flere undret sig over, hvorfor eksperterne ikke tvang ham til at komme af med familiens bil, når nu økonomien var så skidt.

Men det har en simpel forklaring, siger han:

Annonce:

- Det er et setup. Jeg havde en snak med Jan Schwyrtz bag kulisserne, hvor jeg sagde, at jeg ikke ville af med bilen. Det gik han med til, men så blev jeg bedt om 'at spille med' foran kameraet, så det ikke virkede som noget, der var aftalt i forvejen, fortæller Imad.

Hans samlede dom over deltagelsen er hård:

- 'Luksusfælden' har slet ikke været til nogen hjælp!

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra ekspert Louise Fredbo-Nielsen vedrørende Imads anklager, men hun er i skrivende stund endnu ikke vendt tilbage.

Alt er ikke, som det ser ud på tv, når 'Luksusfælden' er på besøg. Over for Ekstra Bladet afslører Jan Swyrtz, hvordan det fungerer bag kulisserne. Læs mere her (+).

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Flere kendte ansigter har haft besøg af 'Luksusfældens' eksperter. Få overblikket over dem her.

Flere kendte har over årene været i hænderne på eksperterne i 'Luksusfælden'.
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: