Annonce:
Annonce:

Ingen afsløringer: Her er de første reaktioner på Game of Thrones sæson syv

Den nyeste sæson af succes-serien 'Game of Thrones' havde premiere i nat. Har du ikke set de nyeste afsnit endnu? Så se en perfekt opvarmningsvideo her - UDEN SPOILERS

Se de første reaktioner her (Video: PA)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det har pint mange at skulle være adskilt fra Arya, Jon, Tyrion og alle de andre fra Westeros, som deltager i kampen om jerntronen.

'Game of Thrones', der har vundet 245 priser rundt omkring i verdenen og fået en overvældende fanskare, havde i nat premiere på syvende sæson på streamingtjenesten HBO.

Der er nok mange danskere, som endnu ikke har fået set de nyeste afsnit, så denne artikel - samt klippet - er fri for afsløringer.

Ser man på reaktionerne i klippet i toppen af artiklen, så er der allerede i første afsnit store overraskelser, så der er lagt i ovnen til endnu en følelsesmæssig rutsjebanetur i landet, hvor vinteren nu er kommet.

20 facts, du (måske) ikke vidste om Game of Thrones

Dansker gør endnu engang indtog

I syvende sæson kommer fans til at se mere til karakteren Euron Greyjoy, der spilles af danske Pilou Asbæk.

Annonce:

- Jeg ser sæson seks som en introduktion til Greyjoy. Her i sæson syv får vi lov til at folde ham en lille smule mere ud. Men jeg aner ikke, hvor jeg ender henne, om jeg dør eller ej, siger Pilou Asbæk til Ritzau Fokus og fortsætter:

- Det vigtigste for mig i denne sæson var, at jeg ville prøve at have det sjovt i hver eneste scene. Det er ret svært at vise et nuanceret billede af en stjernepsykopat, men jeg prøver at gøre det så godt, som jeg overhovedet kan.

Se reaktioner på den nye sæson øverst i artiklen

Pilou Asbæk scorer ny filmrolle

I sæson seks stiftede seerne af den populære serie bekendtskab med Euron Greyjoy, der blandt andet skubbede sin far ud fra en bro og kuppede søskendeparret Yara Greyjoy og Theon Greyjoy. Og Pilou Asbæk nyder, at han for en stund kan lægge rollen som en af de gode på hylden.

Annonce:

- Det er skidesjovt. Jeg lavede "Ghost in the Shell", hvor jeg var den her store, bløde mand, som er en kæmpe ved siden af Scarlett Johansson, og han var en good guy. Og så at komme tilbage og få lov til at lave "Game of Thrones", hvor min rolle er så defineret ond hele vejen igennem, er sjovt.

Asbæk er ikke første dansker i serien. Stjerner som: Frank Hvam, Birgitte Hjort Sørensen og - i høj grad - Nikolaj Coster-Waldau er med til at fordanske rollelisten.

Og hvad så med sæson otte?

Manuskriptforfatterne er stadig i gang med at skrive afslutningen på 'Game of Thrones' færdig, og i et interview med The playlist fortæller HBO's programchef, Casey Bloys, at der er mulighed for, at det først bliver i 2019, at den sidste sæson får premiere.

  - De skal først skrive episoderne og finde ud af, hvornår de bliver sat i produktion. Vi ved meget mere, når vi er kommet længere med manuskriptet, fortæller Casey Bloys.

Annonce:

Arbejdsro
Der er kun 13 episoder tilbage af den storslåede serie, og den sidste sæson byder kun på seks. Men på trods af mængden af episoder, tager produktionen stadig lang tid, da Casey Bloys vil sikre, at de to manuskriptforfattere får arbejdsro.

- Det er klart første prioritet at lave Game of Thrones så godt som muligt, forklarer han.

 Se traileren til sæson syv her

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: